I seneste udgave havde vi hele fem konkurrencer – alle med flere vindere!

Vinderne af SENSAI Total Lip Treatment-sæt blev Kirsten Dalgaard fra Hellerup og Mie Ingerslev Thomsen fra Frederiksberg. Vinderen, Teresa Rozenfeld, af et revyophold for to personer til Rødvig Revyen bor også på Frederiksberg, mens det blev Merete Grubbe fra Holte, der løb afsted med fire billetter til den nye Buster-film.

Vinderne af solprodukt-sæt fra AVIVIR blev Rine Helme fra Østerbro, Birgitte Terkelsen fra Helsingør, Jesper Hyldal fra Liseleje, Line Hein-Nielsen fra Hellerup og Allan Mortensen fra Frederiksberg. Endelig blev Lena Nordstrøm fra Rungsted Kyst den heldige vinder af to billetter til forestillingen Jean de France på Grønnegårds Teatret.

Tillykke til alle vindere – og god sommer til alle deltagere!