Matsort er den nye trend i køkkenet

Smeg, en førende producent af eksklusive hvidevarer, er stolt af at kunne præsentere sin nyeste produktlinje af matsorte produkter. Den ikoniske Classic-æstetik, som kendetegner Smegs indbyggede hvidevarer med den elegante kombination af glas og stål, lanceres nu med en ny finish i tråd med de nyeste trends inden for moderne livsstil. Smeg er kendt for sin høje kvalitet og sit innovative design, og denne nye produktlinje, som er fremstillet i Italien, er ikke nogen undtagelse. Disse hvidevarer giver med deres matsorte finish køkkenet et sofistikeret præg og passer perfekt ind i både moderne og klassiske hjem. Det elegante design er kombineret med avanceret teknologi og funktioner, der giver en overlegen madlavningsoplevelse.

Integrerede opvaskemaskiner

“Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder denne nye kollektion af matsorte hvidevarer,” siger Oscar Beck-Larsen, produktchef i Smeg i Norden. “Disse produkter er ikke kun smukke at se på, de er også fremstillet med fokus på den højeste kvalitet og ydeevne. Vi er overbeviste om, at de vil være en favorit blandt køkkenentusiaster overalt.”

Kollektionen omfatter en bred vifte af produkter, der opfylder alle behov i køkkenet. Der er noget for enhver kok og køkkenentusiast – lige fra ovne og komfurer til emhætter og kogeplader. Smegs nye matte serie indeholder også en front til integrerede opvaskemaskiner, som giver køkkenet et sammenhængende og stilrent udtryk. Desuden harmonerer den nye matte serie perfekt med Smegs sortiment af matte små elektriske køkkenprodukter, kasseroller, stegepander og 50’s Style-køleskabe.

Avancerede funktioner

Smegs nye matsorte komfurer, ovne, kogeplader og emhætter er designet til at opfylde de højeste krav om ydeevne og funktionalitet. Disse hvidevarer gør med deres avancerede funktioner som f.eks. multifunktionelle ovne, hurtig opvarmningsteknologi og energieffektive kogeplader madlavningen lettere og leverer fantastiske resultater hver gang.

Få flere oplysninger om Smegs nye matsorte produkter og se hele sortimentet på www.smeg.com/dk/inspiration/matt-sort.