What’s Up? I Roskilde

I Roskilde vrimler det med aktiviteter for alle. Fra skæve stand-up shows til smukke solnedgange på fjorden og genoplivning af gamle ejendele – der er noget for enhver smag og interesse.

Slip latteren løs

Kom og vær med til Open Mic stand up på Gimle Comedy Club tirsdag den 23. april fra klokken 19:30.  Her får komikere mulighed for at afprøve deres materiale og teste, hvilke jokes der rammer plet, og hvilke der ikke gør. Det er her, hvor nye jokes fødes, og hvor komikerne finpudser deres materiale. På Gimle Comedy Club kan man ikke kun være vidne til udviklingen af de (måske) sjoveste jokes, men også opleve både etablerede komikere og nye talenter, der deler deres kreative udtryk med publikum.

Foto: Gimle.dk

Læs mere på gimle.dk

Fejr med stjernerne

Søndag den 21. april klokken 11:00 inviterer Roskilde kongres – og idrætscenter til MGP Galla Show 2024 for hele familien. Her spiller MGP-finalisterne spiller deres ørehængende hits med masser af energi. Det bliver festligt så vær klar til at give den gas.

Foto: Roskildelive.dk

Læs mere og køb din billet på roskildeliv.dk

Kurs mod solnedgangen

Torsdag den 25. april klokken 18:00-20:30 kan du være med til en smuk guidet kajaktur med solnedgang på Roskilde fjord for alle med bare lidt kajakerfaring. Turen byder på smuk natur, stilhed og et aktivt fællesskab. Alt dette foregår i trygge rammer med en dygtig instruktør ved din side. Turen starter og slutter ved Vigen Strandpark i Roskilde. Prisen er 275 kroner inklusiv alt udstyr – det eneste du skal, er blot at møde op.

Foto: Roskildelive.dk

Læs mere på roskildelive.dk

Repair Cafe

Søndag den 28. april klokken 10:00 på Orange Makerspace, Musicon Roskilde åbner Repair Cafe, som er en gruppe frivillige, dørene for dig, som søger hjælp med at reparere dine ting, så du slipper for at smide dem ud eller købe noget nyt. Det kan være alt fra en gammel cykel der mangler smørelse, et par bukser der skal lægges op, computere eller noget fjerde.

Foto: Roskildelive.dk

Læs mere på roskildelive.dk

For store og for små

Opleve Cirkus Arli søndag den 28. april 2024 klokken 15:00 på Cirkuspladsen i Veddelev. Træd ind i en fortryllende forestilling fyldt med talentfulde artister, muntre klovne og imponerende slædehunde. En glædelig begivenhed, som alle i familien vil elske.

Foto: Cirkusarli.dk

Læs mere på cirkusarli.dk