Bo i Københavns hjerte

På Københavns kajkant venter et fristed med en betagende udsigt. Netop der hvor byens puls møder havets ro, hvor forretningsliv forenes med finkultur, og hvor det kulturelle centrum danner ramme om nye oplevelser, finder du Admiral Hotel – et luksushotel på kanten af vandet, i midten af byen. Det er her København møder verden, og verden møder København. Hovedstaden er kendt for sin smukke havnefront, og fra Admiral Hotel kan du nyde en fin udsigt over havnen eller byens tage. Den enestående placering giver dig nem adgang til Københavns mange seværdigheder, fra ikoniske vartegn som Den Lille Havfrue, Kastellet og Amalienborg Slot til pulserende gader som Strøget og Nyhavn.

Hop på Admiralens buggy

For at gøre din oplevelse endnu mere mindeværdig tilbyder Admiral Hotel en række unikke faciliteter og services. Hop ind på vores Admiral buggy, som hurtigt og bekvemt transporterer dig til din ønskede destination i byen. Tag en pause fra byens travlhed og udforsk København på to hjul med hotellets cykeludlejningsservice. Der tilbydes både almindelige cykler og ladcykler, så du kan nyde en familieudflugt eller en tur med vennerne. For en levende oplevelse på vandet, bør du ikke gå glip af muligheden for at booke en tur i Admiral Hotels elbåd.

For en levende oplevelse på vandet, bør du ikke gå glip af muligheden for at booke en tur i Admiral Hotels elbåd. Mens du sejler langs kanalerne, kan du slappe af og nyde synet af København fra en helt ny vinkel, mens du forkæler dig selv med et glas vin, vand og snacks.

På vandet med Lilla Dan og Halmø

Ønsker du at gøre din fest eller private sammenkomst ekstra mindeværdig? Så lad Admiral Hotel introducere dig til de to historiske skonnerter, Lilla Dan og Halmø, der ligger til kaj lige foran hotellet. Disse smukke skibe kan bookes til fejringer og private arrangementer og vil skabe en atmosfære af eventyr og elegance for gæsterne.

En smagfuld oplevelse

Efter en dag med oplevelser i København vender du tilbage til Admiral Hotel, hvor personalet står klar til at sikre, at dit ophold er så behageligt som muligt. Nyd en afslappende aften i de fine værelser, der kombinerer moderne komfort med historisk charme eller spis en middag i restaurant SALT, der byder på en lækker menu og et stort eksklusivt vinkort tildelt den prestigefyldte Red Star på Star Wine List.

For dem, der ønsker ekstra bekvemmelighed, tilbydes roomservice døgnet rundt således, at du kan nyde gourmetretter og forfriskninger på dit eget værelse, hvis du ønsker det.

Book dit ophold på hotellet på booking@admiralhotel.dk eller på telefon +45 3374 1424.