To dage i roséens navn

, ,

To dage i roséens navn

Sommer, sol, glade mennesker, sprøde toner og iskold rosé – nedtællingen til Københavns største roséfest er skudt igang!.

Fredag den 23. og lørdag d. 24. juni slår Copenhagen Rosé Festival atter dørene op til to oplevelsesrige dage i roséens tegn, når festivalen indtager The Plant i København.

Hver session varer i to timer, hvor man går på opdagelse i roséens verden, både inde og ude i The Plants mere end 1.000 imponerende kvadratmeter. Nyd de gyldne dråber i sommersolen i gårdhaven, mens den lille sult bliver stillet, og de sprøde toner fra festivalens DJs fylder de ikoniske lokaler i hjertet af København.

Copenhagen Rosé Festival er for alle, der elsker rosé og er en oplagt mulighed for at skyde rosé-sæsonen i gang på bedste manér. I løbet af festivalen vil det være muligt at smage sig igennem nye som gamle favoritter fra de mange vinudstillere, som tilsammen vil have mere end hundrede forskellige rosévine med.

Teamet

Teamet bag rosé festivalen glæder sig til at byde velkommen til en verden af rosé, når de for femte gang inviterer til Copenhagen Rosé Festival. Det er anden gang festivalen afholdes i de rustikke lokaler hos The Plant, og om dette udtaler Founder, Marshoud Dababneh: “The Plant skaber de perfekte rammer for årets rosé festival, da vores stadeholdere først og fremmest får plads til at være i fokus. Der er højt til loftet, en fantastisk akustik og et unikt udendørs loungeområdet med masser af plads til vores mange glade gæster. Sidste år mærkede vi gennem hele weekenden hvordan sommeren blev skudt i gang netop her, med gode mennesker og masser af dejlig, iskold rosé.”

Når festivalen endnu en gang indtager The Plant bliver det med Danmarks bedste roséimportører, producenter og rosé-elskere under et og samme tag. Udstillerlisten tæller

Blandt andet Tiwari House, Hans Just, Andersen Winery, Theis Vine ApS, Wine & Spirit Store, Gila Vinimport, Winepoint ApS, Lidenly Vin, collectionspirits.com, suenson, Garance, Gila Vinimport, WinesOfLanguedoc.com, philipsonwine.com, GRANDS VIN og Vinocama, mens der vil kunne nydes lækre snacks og mindre retter hos festivalens foodtrucks i den hyggelige gårdhave.

Billetpris: 398 kr. per billet. Billetten dækker entré, poletter til 10 smagninger,

1 festivalplakat samt 1 lod i rosékonkurrencen.

Tid og sted:

Fredag d. 23. juni

  1. session: 16.00-18.00
  2. session: 19.00-21.00

&

Lørdag d. 24. juni

  1. session: 15.00-17.00
  2. session: 18.00-20.00

The Plant, Raffinaderivej 22, 2300 København S.