Elsk mig i nat på Scandic Falkoner

elsk mig i nat

Sui, Iben, Pia, Frederik og Otto spillede i deres teenageår i bandet Up Front. Sui, som var forsanger, fik pludselig et tilbud fra USA og tog af sted for at gøre karriere alene. Mange år efter mødes bandet igen. Det er Sui, der har samlet gruppen for at dele en hemmelighed, som vil ændre livet for dem alle sammen … ”Elsk mig i nat” fortæller en enkel og gribende historie om en række mennesker, der bliver mindet om de drømme, de engang turde have, og om den kærlighed, de måske kan få lov at opleve igen. Til musicalen kan du genopleve 30 af de allerstørste danske hits fra 80’erne leveret af bl.a. Szhirley, Jimmy Jørgensen, Julie Agnete Vang, Joakim Tranberg og Xenia Lach-Nielsen. Du kan nu vinde 2 A-billetter til ”Elsk mig i nat” en fredag/lørdag/søndag i spilleperioden 16. marts -10. april. Værdi 1.296 kr. 

Spørgsmål: Hvor kan man opleve hitmusicalen ”Elsk mig i nat” fra 16. marts? 

elsk mig i nat

Svar senest 5. marts

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)