C.V. Jørgensen Teaterkoncert på Aveny-T

C.V. Jørgensen Teaterkoncert på Aveny-T

C.V. Jørgensens sangkatalog har ligget og fristet makkerparret Nikolaj Cederholm og Kaare Bjerkø, der i sin tid opfandt teaterkoncerten som koncept, i mange år. Nu kommer ”C.V. Jørgensen Teaterkoncert” endelig til København på det renoverede Aveny-T med fantastiske anmeldelser i ryggen. Som en anmelder bemærkede, har teaterkoncerten ”det hele, lidt til og meget mere”. Teaterkoncerten sætter sangene ind i et nyt univers, hvor vi endnu engang kan spejle os i C.V. Jørgensens tekst og musik i et portræt af vores lille andedam i en stor verden. De ni performere giver den gas og både synger og spiller i denne meget intime version af en teaterkoncert, som spiller på Aveny-T fra 25. februar til 13. april. En læser kan vinde 2 billetter til lørdag den 12. marts klokken 16. Værdi 1.000 kr. 

Spørgsmål: Hvornår er der premiere på ”C.V. Jørgensen Teaterkoncert” på Aveny-T?

 C.V. Jørgensen Teaterkoncert på Aveny-T

Svar senest 5. marts

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)