Animal Farm på Betty Nansen Teatret

“Alle dyr er lige“, skriver de på ladeporten. Der blæser friske vinde over landbruget, da dyrene har smidt de fordrukne og dovne mennesker på porten. Revolutionen er kommet til gården. Nu skal fællesflokken lede vejen. Animalismen træder i karakter. Forrest går grisene. De førte an i kampen mod den demoraliserede magtelite. Og de er trods alt de klogeste. Derfor bør de flytte ind i de bløde møbler og smage på den efterladte vin. Det er kun rimeligt. Og uden at nogen rigtig lægger mærke til det, er nogle dyr en dag mere lige end andre. George Orwells barokt morsomme kritik af den totalitaristiske Moskva-styrede Stalinisme bliver i Elisa Kragerups bearbejdelse og med musik af Lydmor en grum, humoristisk og musikalsk forestilling, som med fablens kraft står med fornyet styrke i vores tid. En læser kan vinde 2 billetter til en valgfri forestilling i spilleperioden. Værdi 680 kr. 

Spørgsmål: Hvem har skrevet musikken til ”Animal Farm” på Betty Nansen Teatret? 

Svar senest 5. marts

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)