Forår i farver 

,

I starten af april blev (online-) urmessen Watches & Wonders afholdt i Geneve, og det var tydeligt, at urmærkerne satser på et forår fuld af farver. Her får du fem farverige favoritter. 

Mega cool nyhed fra Moser 

Moser & Cie. er ikke et af de størsteurmærker, tværtimod fremstiller de blot omkring 1.500 ure om året, men det familieejede firma forstår at sætte dagsordenen med innovative, humoristiske og markante modeller. En af årets nyheder er denne friske sag med en spillevende Blue Lagoon-skive. Kassen er af stål og måler 42.8 mm. Alt laves i huset, selv spiralfjederen i hjertet af urværket, for det er en af Mosers specialiteter. Og hvad kalder mærket sådan en model, når de nu selv synes den er mega cool? Gæt selv…  

Moser &Cie. Pioneer Centre Seconds Mega Cool (ref. 3200-1214). Pris 13.900 CHF (ca. 95.000 kr.) + skatter og afgifter.  

 

Baume & Mercier dyrker livet ved rivieraen 

Denne nyhed fra Baume & Mercier er inspireret af en af mærkets serier fra 1973 og har fået sit navn efter den franske riviera, hvor livet bare leves lidt bedre. Mærket omtaler det selv som et dameur, men med en størrelse på 36 mm er det et fint bud på en unisex-model. Uret drives af et præcist quartz-værk, så du skal ikke bekymre dig om at trække uret op eller justere tiden – bare lej en bil i Cannes og cruise ned ad Boulevard de la Croisette med vinden i håret og armen i karmen.

Baume & Mercier Riviera (ref. M0A10612). Pris 13.790 kr.  

Rolex inviterer til beachparty 

Rolex er sjældent de første til at skeje ud på designsiden, men her på det seneste har de nu alligevel vist lidt farvelyst – sidste efterår med den nye Oyster Perpetual 36 mm i stærke farver, og nu denne Datejust med olivengrønne palmer på skiven. Som altid får du et robust og superpålideligt ur med Rolex’ eget kaliber 3235 ombord, der ikke bør afvige mere end et par sekunder i døgnet. 

Rolex Datejust 36 mm (ref. 126200). Pris 51.400 kr.  

Hublot skruer op for solskinnet 

Hublot er ofte et mærke, der deler vandene – enten elsker man de legesyge fusions-ure, eller også synes man de er alt, alt for meget. Men indimellem er for meget jo lige tilpas, og det er denne solgule model faktisk. Den 42 mm store kasse er lavet af ren keramik, og det er faktisk lidt af en bedrift, at Hublot har skabt så stærk en farve i det ridsefri og behagelige keramik. Mærkets pay off lyder ‘be the first, be unique, be different’, og vi kan vist godt sætte flueben hele vejen. 

Hublot Big Bang Unico Yellow Magic Limited Edition (250 stk.) (ref. 441.CY.471Y.RX). Pris 24.900 CHF (ca. 170.000 kr.) + skatter og afgifter.

Oris smiler til dig 

Dagsordenen for det uafhængige mærke Oris er at give sine kunder et smil på læben, og det klarer de da meget godt med denne treenighed af pastelfarvede bronzeure med det smagfulde navn Cotton Candy. Der er tale om en udvidelse af den populære dykkerkollektion Divers Sixty-Five, der er inspireret af Oris’ modeller fra 1960erne, og da de er vandtætte til 10 bar, kan du godt plaske rundt med dem i havoverfladen. Urene måler 38 mm og går fint til begge køn. Der er Oris’ eget automatisk kaliber 733 med ombord. 

Oris Divers Sixty-Five Bronze Cotton Candy. Pris 17.200 kr. på læder, 19.500 kr. på lænke.