Picnic i haven 

,

Foråret og sommeren er højsæson for picnic, og hvorfor ikke holde picnic i baghaven? Så kan du og dine gæster både nyde naturen i fulde drag og have glæde af, at der ikke er langt til køkkenet eller den kolde hvidvinTag solhatten på, et tæppe over armen og slå dig ned i dit uderum.  

Bløde tekstiler 

Den smukke plaid ’Porto’ er perfekt til picnic i haven, da den er produceret af 100% uld. Det giver en blød og lækker fornemmelse, når du sidder på græsset. Derudover er plaiden dobbelt vævet, hvilket giver den et let og luftigt udtryk. 

Pris: 849 kroner. www.silkeborg-uld.dk  

 

Server lemonade i smukke glas 

Kollektionen ’Danish Summer’ fra Kodanska er oplagte til at tage med på picnic i haven, da de giver en følelse af blomster, sommer og kan være med til at give den helt rette stemning.  

Server eventuelt en lækker lemonade. 

Priser fra179 kroner. www.kodanska.dk 

Lækkerier på serveringsbakke 

Terrazzobakken fra Trimm Copenhagen er den perfekte serveringsbakke til de lækkerier, som du skal servere for dig selv eller for dine gæster. Udover at tyngden i materialet gør den stabilog at den kan stå ude hele året, bidrager den også til en hyggelig stemning. 

Pris: 995 kroner. www.trimmcopenhagen.com 

Hvis pladsen er trang 

Havebordet fra Hübusch er et miks af komfort, design og funktionalitet, og som derudover har den perfekte størrelse. Bordet er også perfekt hvis pladsen i haven er lidt for lille, eller at du foretrækker at holde din picnic ved et bord. 

Pris: 4.449 kroner. www.hubsch-interior.com 

Smart og funktionel serveringsbakke 

Toolboxen fra Ro Collection er den perfekte serveringsbakke når du skal holde picnic i din have. Brug den til at bære mad og drikke fra køkkenetuden at være nervøs for at vælte eller spilde noget. 

Pris: 995 kroner. www.rocollection.dk 

 Smuk service til picnic 

Skab et smukt og nedtonet set-up til din picnic med keramikservice fra Vildersbøll. Produkterne kommer i forskellige farverne, der er gode at mikse sammen, men du kan også vælge at holde det i en enkelt farve for et mere roligt udtryk.  

Priser fra 75 kroner. www.vilderboll.dk