Alt det bedste i oktober

Alt det bedste i oktober

Liebhaverboligen har taget pulsen på en række spændende nyheder, der kan være med til at gøre din oktober lidt skønnere.

Grøn selvforkælelse
Boho Green Make-Up er smuk og holdbar make-up, der forener økologi med professionel kvalitet. De skønne produkter er perfekte til kvinden, som vægter etik og naturlige råvarer højt. Rimelige priser gør også serien ideel for unge piger, der begynder at eksperimentere med farver og ønsker et naturligt look. Planteråvarer, omhyggeligt udvalgte ingredienser, naturlige pigmenter og økodesignet emballage er desuden alt sammen en del af filosofien bag Boho Green Make-Up. Gå efteråret i møde med neglelak, øjenskygger og andet make-up i varme farver, der passer flot til sæsonen og bringer glød til huden.

www.bijodan.dk

Mens du sover
Frembring den naturlige glans i dit hår og bekæmp krusede lokker med HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm. Den 100 % naturlige pre-shampoo hårmaske er baseret på blandt andet sheasmør, jojobaolie og olivenolie, som nærer og hydrerer håret i dybden. Er dit hår ekstra tørt eller skadet og trænger til en dybere behandling, anbefales det at bruge produktet før sengetid og lade de fugtgivende og nærende ingredienser trænge dybt ind natten over. Du vil vågne op med silkeblødt og medgørligt hår, der dufter skønt. Så nemt og lækkert.

www.thehairlust.com

Sund fra inderst til yderst
Efteråret er et godt tidspunkt at styrke sit immunforsvar og gøre noget godt for sig selv. På hudplejeniveau er C-vitamin lovprist for sine evner til at lysne, udglatte og ensarte hudtonen. Ved indtagelse af C-vitamin giver de iboende egenskaber en bemærkelsesværdig støtte til at bevare en sund og modstandsdygtig hud. Skin Vit C er et nyt kosttilskud fra det eksklusive mærke Advanced Nutrition Programme™. Kosttilskuddet kombinerer C-vitamin med acerola-bær og zink, der blandt andet har positiv indvirkning på hud, hår og negle og bidrager til bekæmpelsen af solskader.

www.advancednutritionprogramme.dk

Naturlig og skøn

Naturally Good er den nyeste hudplejeserie fra kultmærket NIVEA, og nu tilføjes en helt ny anti-age dagcreme og anti-age natcreme til serien. Hudplejeserien er til dig, der ikke vil gå på kompromis med din hudpleje, men i højere grad ønsker et naturligt valg. Seriens to nye anti-age produkter reducerer rynker og fine linjer og stimulerer hudens egen kollagenproduktion. De veganske cremer er rige på antioxidanter og beroliger huden med anti-inflammatoriske ingredienser som tidselblomst-ekstrakt.

www.matas.dk

Smart og sikker
Vi ser efterhånden den smarte svenske opfindelse Hövding overalt i bybilledet. Verdens sikreste hovedbeskyttelse, der bæres som en krave omkring halsen og i tilfælde af en ulykke frigiver en airbag, der beskytter dit hoved. Det anbefales altid at bruge et cover til at beskytte din Hövding, og her kan du vælge mellem en række flotte prints. Paisley er designet til at ligne et draperet sjal af Liberty-stof, dekoreret med reflekterende striber og blødt fleece indvendigt. Coveret er alene beregnet til anvendelse med Hövding 3.

www.hovding.dk