Små siddepladser

Det er både dekorativt og funktionelt med ekstra siddepladser rundt omkring i hjemmet. En blød puf eller en lille taburet pynter flot og er smart at trække frem, når du har gæster, mangler et sted til opbevaring eller trænger til et lille hvil. 

 

FET_Puf_billede-2

 

En slange i stuen

PH Slangetaburetten er en variant over PH Slangestolen og har samme bløde, dynamiske og flydende linjer uden hårde kanter. Inspireret af naturen repræsenterer slangetaburetten frihed og mobilitet. Ved at bøje og valse et enkelt stålrør i ét stykke til en spiral har Poul Henningsen skabt PH Slangetaburetten, der er fritstående fra alle former for konventionelt design. PH Slangetaburetten fås med de forkromede stålrør ligesom de originale modeller fra 1932 og kan bestilles med to typer læderbetræk: Fuldt betrukket med læder omkring rørene eller med synlige rør, der fremhæver stolens unikke design. 

www.phfurniture.com

 

FET_Puf_billede-4

 

Bløde birketræer

Designeren Lena Bergström har formgivet puffen Björk for Design House Stockholm. Bergström er inspireret af birketræets sorte og hvide stamme, og modellen fås i naturtro mørke- og lysegrå nuancer.  Også materialerne er rene og naturlige i form af 100 % uld samt detaljer af læder. Hanken gør den let at rykke rundt på, og puffen er tilpas stor til, at den føles komfortabel at sidde på i længere tid.

www.nordicnest.dk

 

FET_Puf_billede-3

 

Ganske enkelt

Den smukke puf No. 9 fremstår i et nordisk og enkelt design. Velouren skaber et blødt eksklusivt udtryk, og puffen er prydet med fine dobbeltsyninger. Puffen er designet af Cathrine Rudolph, der har en baggrund som tekstildesigner og en forkærlighed for det feminine og lette. Det lille møbel fås i en række tekstiler, der harmonerer flot sammen, samt i varianten Arctic Green, som er et af Cathrine Rudolphs fine malerier printet på tekstilet.

www.sofacompany.com

 

FET_Puf_billede-5NY

 

Rå minimalisme

Denne helt enkle skammel på tre ben er fremstillet af massivt teaktræ med et lækkert, råt og naturligt look. En flot unikavare, da ikke to skamler er helt ens. Den lille siddeplads passer flot ind i en nordisk indretning, og har du flere, er de perfekte at bringe med ud omkring et bål eller i en lille solplet. Skamlen kan også fungere som et lille sengebord eller i badeværelset som opbevaring til dine bedste skønhedsprodukter.

www.nordal.dk

 

FET_ParadiseSkammel

 

Fuglekvidder

Paradise er en smuk skammel med timeglasfigur, polstret og betrukket med et yndigt cremefarvet stof i velour. De fine blomstermotiver og eksotiske fugle bringer stemning og farve ind i boligen. Skamlen har en mørkebrun ring af træ midtpå. En skøn lille siddeplads med en helt speciel charme og karakter, der også passer fint ind i sommerhuset eller kolonihavehuset. 

www.bahne.dk