Slow living

Løse og luftige sommerkjoler i bløde materialer, klassiske striber i moderne fortolkning og store solbriller er bare lidt af det, der kan få dig stilsikkert igennem den lune, danske sommer. Sæsonens mode skal være behagelig og gerne tidløs så den kan bruges igen og igen.

sandal
Sandalen til hverdag og fest
De fine ruskindssandaler med den lille hæl kan fungere både i haven eller til lidt pænere sommerbrug. Sandaler fra 5th Avenue, 499 kr.
www.deichmann.com

cap

Skygge tilsolen

Der kan være behov for at skabe lidt skygge til ansigtet på en varm og solrig sommerdag.
Solhat fra Créton, 199 kr.
www.sinnerup.dk

kjole
Den luftige sommerkjole
Brug denne behagelige og luftige sommerkjole i haven eller til en tur på stranden. Den kan også fungere til havefesten kombineret med fine accessories. Kjole fra Créton, 999 kr.
www.sinnerup.dk

badedragt

Klar til bølgen blå
Badedragten i det fine print kan fungere både som det perfekte selskab til badeturen, men kan også bruges som en let top, der kan kombineres med shorts eller en luftig nederdel til havebrug eller en tur til købmanden.
Badedragt fra Ganni hos Me & the Met, 1.099 kr.
www.meandmet.dk


solbrille

Pas godt på øjnene
Store solbriller går aldrig af mode. Her i cool skildpaddefarvet stel med mørkebrune glas, der giver øjnene den bedste beskyttelse mod solens skarpe stråler – og så fuldender de tilmed sommerlooket.
Solbriller fra Viktor&Rolf hos Louis Nielsen, 1.895 kr.
www.louisnielsen.dk

 

striber
Det perfekte sommersæt
Det perfekte sommersæt i skønne striber fra det danske brand APOF. Sættet består af skjorte og nederdel, der fungerer ideelt sammen, men som også fint kan kombineres med andre dele.
Skjorte fra APOF hos Me & the Met, 1.600 kr.
Nederdel fra APOF hos Me & the Met, 1.800 kr.
www.meandmet.com