Alt det bedste i september

,

Liebhaverboligen har taget pulsen på en række spændende oplevelser, der kan være med til at gøre din september lidt skønnere.

 

FET_Bedste_Bog

 

Grøn madglæde

I dag er det blevet så almindeligt at spise vegetarisk, at man også godt tør og har lyst til at servere det for venner og familie. Det kræver ny inspiration, hvilket du kan finde masser af i Ditte Ingemanns seneste kogebog. Den smukke bog rummer alt, hvad et moderne vegetarhjerte kan begære; en grøn udgave af boller i karry, vegeburger, lasagne veggie style, flækærtedeller, linsebolognese med svampe samt meget andet. Klassikere og traditionelle livretter, der har fået et forfriskende grønt tvist. Slutteligt giver Ditte Ingemann på modigste vis også sit bud på en grøn jul fyldt med madglæde.

www.politikensforlag.dk

 

FET_Bedste_billede-5

 

Med kærlighed til hav og hår

Eco Therapy Revive er den hidtil mest innovative og bæredygtige hårplejeserie fra det svenske hårpleje-mærke Maria Nila. Fokus for serien er sundt hår, natur og hav. Den nye emballage er lavet af 100 % genanvendeligt Ocean Waste Plastic, som reducerer CO2-påvirkningen med 56 % i forhold til almindelig plastik. Serien indeholder shampoo, balsam og hårmaske, der genopliver selv det tørreste hår, og dufter dejligt af agurk, fersken og pære. Formularen er naturlig og ECOCERT certificeret, som er den mest prestigefyldte økologiske certifikation for skønhedsprodukter. De veganske produkter efterlader håret velduftende og fantastisk blødt. Ren luksus!

www.marianila.com

 

FET_ALteDetBedste_September_1

 

Afslappet luksus

De fleste kender mærket JBS of Denmark for deres gode kvalitet og enkle design. Blødt skønt tøj, huden kan ånde i. JBS har udviklet et materiale bestående af en nøje afmålt blanding af bambusviskose, økologisk bomuld og elastan. Mængden af langstablede bomuldsfibre giver tøjet en længere holdbarhed. Elastanen giver det perfekte stræk, mens bambusviskosen giver produkterne bløde, antibakterielle og temperaturregulerende funktioner. Det ideelle materiale til behageligt tøj.

www.jbsofdenmark.dk

 

FET_Bedste_billede-4

 

Smuk hud med cannabis

Cannabis (CBD) har fantastiske egenskaber for din hud og er helt trygt at bruge i din skønhedspleje. NatureCell er en luksuriøs hudplejeserie af kompromisløs kvalitet med alle fordelene fra superplanten. Cannabis styrker hudens naturlige heling og giver produkterne fantastiske anti-aging egenskaber. Prøv for eksempel deres cleansing gel, der renser i dybden og genopretter hudens balance. I serien findes også cremer, olier, serum med mere – skønne produkter, der alle har en unik evne til at skabe balance i huden, uanset hudtype.

www.matas.dk

 

FET_Bedste_billede-2

 

Forlæng din sommerglød

Hvordan er din sædvanlige hudpleje-rutine?
De fleste eksfolierer kun, når huden ser kedelig ud, og bruger en fugtmaske, når huden føles tør. Men hudpleje handler om at finde balance, og oftest betyder det at forenkle vores rutiner. Det har luksusmærket Dermalogica taget højde for med nyheden Hydro Masque Exfoliant; en maske, der fugter og eksfolierer i et enkelt trin. Bambus forbereder huden for optimalt fugtoptag, mens snebævresvamp holder 450 x sin vægt i vand for at levere et øjeblikkeligt fugtboost. Resultatet er en sund hud med skøn glød.

www.dermalogica.dk