Helle Thomsen fra Humlebæk vandt litografi af Leif Sylvester

Sikke en overraskelse

Flere end 900 læsere deltog i vores konkurrence om et smukt og farverigt litografi af Leif Sylvester. Den heldige vinder blev Helle Thomsen fra Humlebæk, som fik sin præmie overrakt af kunstneren selv. Det skete på Sophienholm ved Lyngby, hvor Leif Sylvester udstiller med helt nye værker i anledning af sin 80-års fødselsdag. På udstillingen kan man bl.a. se en helt ny gobelin, som er vævet i Frankrig – og som bærer et af Leif Sylvesters unikke værker.
”Jeg har fået billedet indrammet og det hænger nu over mit spisebord. Jeg vidste præcist, hvor det skulle hænge. Jeg er meget glad for det,” siger Helle Thomsen.

Tænker på forår – i december
Det var midt under Corona-krisen at Helle Thomsen deltog i konkurrencen i Liebhaverboligen.
”Jeg gik derhjemme og tænkte, at jeg vinder da aldrig noget. Men så prøvede jeg, og sikke en overraskelse. Det er sådan et dejligt billede. Det passer perfekt til mit køkken og farverne er lige i øjet,” siger Helle.
Litografiet, som Helle Thomsen fik med hjem under armen, er det største som Leif Sylvester har lavet og måler 105 X 81 og bærer titlen ”Tænker på forår i December”.

2.4

Jeg vinder aldrig noget. Jeg var virkeligt overrasket. Midt i coronakrisen så det var lækkert at få sådan en overraskelse. Fik billedet af Leif. 

Det passer perfekt. Til mit køkken farverne er lige iøjet.
Det er meget humorisktisk man kan ikke lade være med at smile.