Subbok-2

Savner du også familiealbummet?

Husker du, hvordan man plejede at bladre igennem fotoalbum efter fotoalbum fyldt med billeder af familie og venner? Hvordan der blev delt historier fra ferier, fødselsdage og familiefester? Og børnene, der spurgte ind til og kom i tanke om alverdens minder? Måske er det ved at være så længe siden, at det kan være svært at huske oplevelsen af at bladre de gamle billeder igennem. Og selvom I stadig får taget masser af nye billeder, giver fremvisningen på mobilen bare ikke den samme oplevelse, som fotoalbummet gjorde.

Dette har folkene bag SubBook kommet med en løsning på. De savnede at mindes alle de gode oplevelser og få billederne ud af telefonen og ind i fotobogen. Men vigtigst af alt ville de give nostalgien videre til deres børn og lade deres forældre opleve den igen – så simpelt og fint som muligt.

For at give dig samme mulighed har man udviklet en app, der gør det enklere at lave og bestille dine unikke fotobøger – og samtidig til en overkommelig pris! Teamet bag SubBook er gået langt for at sikre den bedste kvalitet uden, at det går ud over miljøet. Alle papirkvaliteterne overholder internationale miljøkrav, og for hver tredje bog du bestiller via deres app, plantes et træ i samarbejde med organisationen One Tree Planted.

Med SubBook-appen har man skabt en fantastisk måde at bringe dine yndlingsminder til live. Teamet har det nemlig som et af sine højeste prioriteter at værne om og bevare livets fantastiske øjeblikke. Og de håber, at du vil være med til dette.

Hvis du gerne vil læse mere om SubBook, kan du gøre dette på deres hjemmeside www.subbook.com, og ønsker du selv at give dig i kast med at forevige dine minder, kan du hente SubBook-appen i App Store.

Subbok-4