Flotte gulve af alle typer til gode priser

DSCF1084  850_9d637

FlotteGulve.dk på Bredskiftevej 20C i den vestlige del af Aarhus springer grossistledet over og kan derfor matche de laveste priser på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

FlotteGulve.dk er en gulvvirksomhed med et stort udvalg af laminatgulve, trægulve, tæpper, klinker m.m. De kan levere gulve, der passer til langt de fleste stiltyper, og som er med til at fremhæve personligheden i rummet. ”Selv om vi er en forholdsvis lille virksomhed, så måler vi os med de største på markedet, fordi vi ikke er en typisk gulvbutik, der køber sine varer hos forskellige grossister, der så igen køber ind på fabrikkerne ude i den store verden,” fortæller Tommy Oversø, som er professionel træmand til fingerspidserne. Han startede virksomheden i 1997, og i dag omfatter FlotteGulve.dk udover Aarhusafdelingen forretninger i Ikast og Søborg med i alt
25 medarbejdere.

Springer grossisten over
Tommy Oversø har valgt et koncept, hvor FlotteGulve.dk springer grossistledet over og køber gulvene hjem direkte fra fabrikkerne, der ofte ligger i Tyskland, Sverige, Norge, Italien, Spanien og Portugal. ”Når vi springer det fordyrende led over, så kan vi have en forretning ved at kunne tilbyde mange varer billigere end vores kollegaer kan og stadig tjene penge. Der er dog visse produkter, som ikke sælger så meget, men dem køber vi alligevel hos grossisterne, så vi har det store udvalg.”
Hos FlotteGulve.dk giver de sig tid til kunden og forsøger ikke at sælge dem noget, som de ikke ønsker, fortæller Tommy Oversø. 
”Vi lytter og spørger ind til kundens behov og finder det, vi mener, der er det rigtige, og så lader vi kunden vælge. Det er vigtigt, at kunden træffer det rette valg, da et gulv jo gerne skal ligge i mange år.”

Prisgaranti
Når man handler med FlotteGulve.dk, er der prisgaranti. Det betyder, at hvis en kunde kan købe det samme gulv billigere hos en anden forretning, så går FlotteGulve.dk altid ind og matcher den pris. Læg vejen forbi butikken i Aarhus, hvor FlotteGulve.dk råder over omkring 400 kvadratmeter i lyse og venlige lokaler med optimale lysforhold. Eller gå ind på www.flottegulve.dk for at læse mere om de mange spændende muligheder for at få et nyt, lækkert gulv.

850_9637
FlotteGulve.dk 
Bredskiftevej 20C, 8210 Aarhus C, Tlf. 9725 2547
www.flottegulve.dk

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] har nemlig stor betydning, og er vigtige elementer at skulle have med i spil i alle overvejelserne. flottegulve.dk har f.eks. et stort udvalg, og hvis man rigtig ønsker at gå i dybden og finde det helt rigtige […]

Comments are closed.