Alt det bedste

Liebhaverboligen har taget pulsen på en række spændende spil, bøger og oplevelser, der kan være med til at gøre din sommerhustur eller bare ferie,  lidt sjovere.

 

FET_billede-2

 

Wild Moonchild

Lad både krop og sind mærke roen og den fornyede energi ved at trække vejret dybt og bevæge dig med åndedrættet i et naturligt flow af yoga øvelser. Blødt tøj og en yogavideo er skønt i sommerhuset. Online træningsprogrammet fra MoseholmYoga og tøj fra danske Moonchild Yoga Wear er det perfekte match. Det hippe og eksklusive tøjbrand har også lavet en yogamåtte, der giver støtte og hjælper dig med at holde balancen, når du træner. Ligesom resten af kollektionen er måtten lavet i bæredygtige materialer.

www.moonchildyogawear.com, www.moseholmyoga.com

PLUS: Yogavideoen er nem at følge, og det bløde yogatøj er helt fantastisk i kvaliteten og super smukt.

MINUS: Tøjet er totalt vanedannende, og det er svært at hoppe i sit almindelige tøj igen. 

 

FET_NYFRITFALD

 

Frit Fald

Den nye spændingsroman af Elsebeth Egholm handler om den ansigtsblinde kvinde Rina, der fører et hemmeligt dobbeltliv. Om dagen er hun praktiserende læge i Aarhus, om natten forvandler hun sig til Private Eye, byens anonyme street artist, som klatrer på høje bygninger. Men lige siden en ung klatrer blev sparket i døden fra sjette etage, har hun været grebet af en uvant nervøsitet og skyldfølelse.
Rina indser, at morderen må findes.

PLUS: Meget velskrevet og et ret vildt plot.

MINUS: Til tider er romanen lidt for utroværdig.

 

FET_billede-7

FET_Hoevding

 

Total frihed

Hövding 2.0 airbag er en diskret krave, du kan bære om halsen, når du cykler. Kraven indeholder en sammenfoldet airbag, der udløses på 0,1 sekund, hvis du involveres i en ulykke. I en stor test af cykelhjelme, udført af et af Sveriges største forsikringsselskaber, Folksam, blev det påvist, at Hövding har tre gange bedre stødoptagelsesevne end traditionelle cykelhjelme. Hövdings airbaghjelm er udviklet af to svenske kvinder, der kom på idéen i 2005. Efter syv års forskning, udvikling og tests blev den første Hövding lanceret i 2011. Siden er det gået hurtigt, og i dag er der mere end 130.000 Hövding airbags ude i trafikken.

www.hovding.com

PLUS: Det giver en enorm tryghed at vide, at du er solidt beskyttet ved alle former for fald på cyklen. Desuden er det skønt frit at kunne bruge hue eller kasket under cykelturen, eller bare mærke vinden i håret.

MINUS: Man skal lige vænne sig til følelsen af at have noget omkring halsen – og huske ikke at bære noget, der dækker kraven.

 

FET_billede-9

 

Tag lyden med i lommen

MOMENTUM True Wireless fra Sennheiser er en eksklusiv og lækker in-ear-høretelefon med en formidabel lyd.
Helt uden ledninger og med en smart lille boks, hvor høretelefonerne kan lade op. Bare slut dem til, og brug det intuitive touch-interface til at styre din musik og besvare telefonopkald. Den smarte lille gadget er perfekt til løbe- eller cykelturen, da høretelefonerne er lette og designet ergonomisk for optimal pasform. Husk endelig også at pakke dem med i strandtas- ken, og du er sikret god underholdning hele dagen gennem med musik, podcast og meget andet. Høretelefonerne er kompatible med alle smartphones.

www.sennheiser.com

 

PLUS: Lyden er bare vildt god, og de mange smarte funktioner er enkle og gennemtænkte.
Har du først prøvet de små høretelefoner, forstår du ikke, hvordan du hidtil har kunne undvære dem.

MINUS: Høretelefonerne er små og kan let blive væk.

 

FET_billede-8

FET_NYApp3

App til de aktive 

Gennem cykel og løbeplatformen Strava kan du uploade træningsfiler ud til et større netværk. Appen giver dig desuden mulighed for at konkurrere mod andre, der bruger Strava på de såkaldte segmenter – altså strækninger, som du og dine venner krydser på jeres træningstur. I sommerhusområder, hvor det er populært at træne i naturen, vil mange ture helt sikkert allerede være oprettet i appen.

Strava kan gratis downloades i app store.

PLUS: Det er motiverende at bruge Strava og rigtigt sjovt at følge, hvor hurtigt dine venner klarer samme ruter som dig. 

MINUS: Er du ikke vild med konkurrencemomentet i din træning, er det måske bedre at springe over denne app.

 

FET_Billede3_Journal64

 

Uhyggeligt god

Nogle håndværkere gør en makaber opdagelse i en ældre københavnsk lejlighed: Bag en falsk mur i lejligheden finder de tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar. Kriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent Assad i Afdeling Q sætter jagten ind på lejlighedens beboer og finder spor tilbage til den berygtede kvindeanstalt på Sprogø. Her var misrøgt og lægelige forsøg med tvangssterilisering en fast del af hverdagen for de anbragte, såkaldt utugtige piger. Journal 64 dykker ned i et stykke hengemt danmarkshistorie, og rædslerne på Sprogø er både skræmmende og ubegribelige.

 

PLUS: Filmen er spændende, og de to hovedrolleindehavere spiller eminent.

MINUS: En så vigtig historie kunne nok være fortalt finere med lidt færre action-scener.

 

FET_SPIL_4

 

Quizhygge

BEZZERWIZZER Bricks er en vifte af små quizspil inden for en lang række emner, heriblandt ’Det danske sprog’, ’Fantastiske opfindelser’, ’Sportens triumfer’ og ’Tv-serier’. Find dit favoritemne og quiz løs med dine bedrevidende venner. Hvert spil indeholder en emnebrik, der gør det muligt at bruge BEZZERWIZZER Bricks sammen med det originale BEZZERWIZZER.

 

PLUS: De små smarte æsker er perfekte til at tage med på stranden eller bruge som underholdning på bilturen. Desuden er det fedt, at man kan vælge mellem så mange emner og finde det, som passer til lige netop din familie.

MINUS: Spørgsmålenes sværhedsgrad er lidt varierende.

 

FET_billede-5

 

Økologiske fristelser 

Summerbirds traditionsrige sølvæg er i år inspireret af et guddommeligt mønster, der er skabt af det indianske Azteker-folk tilbage i 1400-tallet. Påskeægget gemmer på små chokoladeoverraskelser i form af påskeæg med amber, lakrids og mint – ren selvforkælelse til din ferie.
Sølvægget fås i tre forskellige størrelser, og kan bruges år efter år som pynt på påskebordet.

 

PLUS: Summerbird laver simpelthen verdens lækreste chokolade, og de smukke sølvæg pynter så fint i din indretning.

MINUS: De mange små chokoladeæg har en mærkelig evne til at forsvinde alt for hurtigt. Heldigvis holder sølvægget for evigt.

 

FET_Riverdale_book

 

Let og underholdende læsning 

I de tidlige morgentimer den 4. juli runger et pistolskud gennem skoven ved Sweetwater River og sætter hele Riverdale på den anden ende. ”Dagen før dagen” er en prequel til den massivt populære tv-serie RIVERDALE. Hvad skete der egentligt den dag i det lille amerikanske samfund, og hvordan så livet i byen ud, før tragedien ramte?

 

PLUS: Har du en teenager med i sommerhuset, vil han eller hun svømme væk i bogen i mange timer, og selvom du ikke selv er 17 år længere, så er bogen alligevel god sommerhuslæsning, da den er underholdende og ikke kræver det store af læseren. Og nogle gange er det bare rigtigt dejligt i ferien.

MINUS: Det er ikke en bog, du vil huske længe efter, du har læst den (måske din teenager er uenig).