På eventyr med kort og brikker

Brætspil rummer masser af grin, glæde og spænding og er en fantastisk mulighed for at samle dine nærmeste til en hyggelig aften. Liebhaverboligen har fundet de bedste analoge brætspil, der udfordrer dig og dine medspillere til både kamp og samarbejde.

 

FET_NYbillede-1

 

For alle, der fatter et HINT

Det røde HINT er et selskabsspil, hvor dine holdkammerater skal gætte, hvad du prøver at fortælle dem gennem mimen, tale, lyde eller de sjove figurer, der følger med. HINT er perfekt til sommerhuset, hvor man ofte har god tid. For er man først startet på et spil, er det meget svært at stoppe bølgen af gode grin. Spillet indeholder 600 kort med overskrifter som ”Store opfindelser” og ”Typiske tatoveringer”, og er en gennemført fantastisk opfølger til det prisvindende selskabsspil Det hvide HINT.

www.bezzerwizzer.dk

 

 

FET_Braetspil_Pandemic

 

FET_Braetspil_Pandemic2

 

Spil med spænding

Bliver der lidt for stille og kedeligt i sommerhuset, så kast jer ud i en omgang Pandemic. Spillet er vildt spændende og et godt alternativ til computerspil og Netflix. Ingen ved, om historien ender godt eller dårligt, men sammen må I kæmpe for at stoppe sygdomme fra at udrydde menneskeheden. Pandemic er et spil mod tiden, for sygdommene truer, og der er brug for alle eksperter. Det er sjovt at samarbejde om spillet, og der opnås hurtigt kampgejst og fællesskab omkring bordet.

www.faraos.dk

 

FET_NYCatan

 

Hvem får herredømmet?
Catan er efterhånden en klassiker, der af gode grunde har vundet mange fornemme priser. Som spillere er I nybyggere på øen, der forsøger at få herredømmet i den ubebyggede Catan-provins ved at bygge huse, byer og veje. Her er det en fordel at have flair for strategisk spil og være klar på pludseligt at kunne miste det hele til røvere på lur. Et ekstra plus ved spillet er, at kortene er prydet med virkelig fine tegninger.

www.arnoldbusck.dk

 

FET_Braetspil_Mars

 

Liv på Mars

I 2400-tallet begynder menneskeracen at terraforme planeten Mars. Kæmpe firmaer, sponsoreret af styret på jorden, igangsætter projekter for at øge temperaturen, oxygenniveauet og mængden af vand på Mars, indtil den bliver beboelig. I Terraforming Mars styrer hver spiller et af disse firmaer, og I arbejder sammen om processen, mens I forsøger at få flest point baseret på jeres bidrag til terraforming-processen og udbygningen af infrastruktur i Solsystemet. Spillet er på engelsk, og det tager lidt tid at sætte sig ind i reglerne. Men når først I er i gang, er det en utroligt spændende, intens og lærerig oplevelse, der kun gør fascinationen af den rødbrune naboplanet endnu større.

www.hyggeonkel.dk

 

FET_Braetspil_TheMind

 

Sammen i én tanke

The Mind er et eksperiment, hvor man sammen skal igennem en masse udfordringer helt uden at tale! ”Rejsen” foregår i fuldstændig stilhed, og man må udelukkende kommunikere gennem sine tanker. Ret sjovt og anderledes – for hvordan gør man nu lige det? I spillet gælder det om at hjælpe hinanden, og det giver en virkelig fed fornemmelse, når hjernerne om bordet ”klikker” sammen. The Mind vandt Guldbrikken 2018 for Årets selskabsspil.

www.nordiskspil.dk

 

Andre fantastiske brætspil:

EXIT: Bryd koden, løs gåden og flygt! Et spil fuld af spænding, til dig der elsker et godt krimimysterie.

Ticket to ride: Jeres rejse finder sted i tiden omkring år 1900. Her begynder et eventyrligt togkapløb, hvor I konkurrerer om at forbinde forskellige Nord-amerikanske byer ved at indsætte tog på jernbanesporene mellem dem.
Et fantastisk sjovt og hyggeligt spil.