N’age – FÅ DEN UNGDOMMELIGE HUD TILBAGE

art

Løsningen er en let kombinationsbehandling

Med en let og skånsom kombinations-behandling sætter vi direkte ind mod de irriterende aldringstegn og giver dig dit friske udseende tilbage.

Hvad er en kombinationsbehandling?
En kombinationsbehandling er en behandling, hvor vi typisk bruger Botulinum Toxin og Restylane, da de to behandlingsformer komplimenterer hinanden rigtig godt.
Vi anvender Botulinum Toxinen til at afslappe musklerne i ansigtet, så de mimiske rynker, såsom bekymringsrynken mellem brynene, kragetæerne ved øjnene og de tydelige linjer i panden, reduceres, mens din mimik bevares. For at fremhæve dine smukke træk, udfylde dybe furer og genskabe den ungdommelige volumen injicerer vi en lille smule Restylane, der er en filler bestående af 98% vand og 2% hyaluronsyre.

Hvordan foregår behandlingen?

Før behandlingen får du en bedøvende creme på ansigtet, så behandlingen føles så behagelig som muligt. Når cremen har haft tid til at virke, bruger vi en meget fin nål til at lægge Botulinum Toxinen og Restylanen i de aftalte områder. Behandlingen tager ca. 45 minutter. Under behandlingen vil du med det samme kunne se den smukke, volumengivende effekt af Restylanen, mens der går 3- 10 dage, før Botulinum Toxinen opnår sin fulde effekt.

Hvor længe holder resultatet?
Efter første behandling med Botulinum Toxin holder resultatet typisk 3-6 måneder, mens en Restylanebehandling ca. holder et år. Vedligeholder du dit smukke resultat, vil du opleve, at dine behandlinger holder længere og længere tid, da man også sætter gang i kollagenproduktionen.

Få en personlig vurdering – gratis og uforpligtende
Ikke to ansigter er ens. Hudstruktur, hudkvalitet og alder har en stor betydning for, hvad der skal til for at skabe et friskt og sundt udseende. Bestil tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos N’AGE her.