Månedens eksklusive make-over

,

Hver måned i Liebhaverboligen bringer vi en eksklusiv make over og giver en heldig kvinde muligheden for at forny sin stil. I denne måned er det Marlene Riisberg Klausen på 28 år, der er kommet i kyndige hænder hos tøjforretningen rêve no. 1 i Hellerup samt fået lagt makeup og ordnet hår hos Mette Hedstrøm coiffure i Søborg.

………………………………………………………………………………………………………………………….

FØR

………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_EksklusivMakeover_før

Hvem: Marlene Riisberg Klausen
Bopæl: Skodsborg
Alder:  28 år
Profession: Studerende i engelsk og kunsthistorie Freelance fotograf
Tøjstørrelse: 36
Højde: 1.70 cm.

Marlenes forventninger og efterfølgende reaktion:

Før: ”Jeg glæder mig så meget til at få gjort noget ved mit hår. Bare noget! Det trænger. Og så håber jeg på tips til at klæde mig lidt mere feminint.

Jeg har næsten altid sorte jeans på og en habitjakke. Det er nemt, og det virker – men .. Det bliver også lidt kedeligt indimellem. Måske finde ud af, hvilke farver jeg skal gå efter – jeg får nogle gange købt noget, som jeg aldrig får på, fordi farven alligevel ikke er så god.”

Efter: ”Jeg havde en super god dag.  Jeg blev forkælet med ny hårfarve, bløde krøller og kaffe hos Mette Hedstrøm. Jeg lærte, at bronze står godt til mine blå øjne, og at baby-strithår (der hvor de tabte hår begynder at komme igen) kan lægges ned med lidt spray eller voks – eller med almindelige fugtighedscreme! Godt tip, hvis man ikke lige har de andre to på hånden.

Hos rêve no 1 blev jeg taget rigtig godt imod – tøj hang klart, og jeg fik hurtigt første sæt på. Armygrøn står godt til min nye hårfarve, og den rå jakke og den feminine nederdel er helt sikkert noget, jeg vil prøve at mixe i min egen garderobe!

Næste sæt var meget lækkert, og jeg må sige, at jeg har fået mod på de afslappede bukser – og de høje hæle!

Det sidste sæt med sorte bukser, silketop og kimono var fantastisk. Jeg er vild med idéen om den sorte base, som man så spicer op med noget mere spraglet og vildt. Super, super god idé.

Jeg skal helt sikkert have mig en flot kimono til sommer.

I det hele taget var alle de sæt, jeg prøvede, helt fantastiske. Jeg har fået ny inspiration og fundet ud af, at jeg sagtens kan bære andet end sorte jeans og habitjakker :·)

Tak for en skøn skøn dag . Jeg er meget taknemmelig og glad. “

………………………………………………………………………………………………………………………….

Her er Marlene EFTER makeoveren: 

………………………………………………………………………………………………………………………….

Tøj:
Marlene har en super flot figur, som skal vises frem. Derudover ville vi rigtig gerne fremhæve hendes fine farver – derfor prøvede vi mange forskellige farver til Marlene. Både armygrøn og de spraglede farver. Det klædte Marlene super godt. Vi miksede den rå armyjakke med feminine nederdele og bukser og høje stilletter.  Wauw, hvor var det bare flot, og en helt ny kvinde, som strålede. En ny verden uden sort blazer og jeans åbnede sig, og det var en fantastisk følelse at se Marlene så glad.

Marlene prøvede 3 forskellige sæt tøj.

FET_EksklusivMakeover_IMG_6627

Sæt nummer 1: Kimono fra Sissel Edelbo til 950 kr. Sort buks fra PBO til 1.000 kr. Silketop fra Nadine til 1.500 kr. og sandaler fra Apair til 1.700 kr.

FET_EksklusivMakeover_IMG_6621

Sæt nummer 2: Top fra Fabiana Filippi til 2100 kr og buks fra samme brand til 2.600 kr. Stilleter fra Apair til 2.200 kr.

FET_EksklusivMakeover_IMG_6601

Sæt nummer 3: Nederdel fra Catwalk Junkie til 450 kr. T-shirt fra Hunkydory til 500 kr og rå armjakke fra Maison Scotch til 1.700 kr. Sko fra Apair til 2.000 kr.

………………………………………………………………………………………………………………………….

Hår og makeup:

Malene fik en søn for 11 måneder siden og har i halvandet hår ikke fået gjort noget ved håret. Hun var glad for at have langt hår, men ville gerne have lidt mere liv i frisuren. Vi blev enige om at klippe frisuren til under kravebenet, så hendes hår blev lettere i looket. Samtidigt klippede jeg hendes hår i lette etager, så der kom en masse liv i det. Jeg valgte to forskellige farver til hende. En lys og en lidt mørkere med en snert af lidt varme for at give hendes hud lidt glød. 

Afslutningsvis lagde jeg en makeup med fokus på Malenes smukke øjne, hvor de fik lidt dybde med rosa og kobber tone.  

FET_EksklusivMakeover_IMG_0113

FET_EksklusivMakeover_IMG_0121

………………………………………………………………………………………………………………………….

Eksperterne bag:

FET_Makeover_reve_Christina Kjær

Christina Kjær,Indhaver af rêve no. 1
Strandvejen 136B, 2900 Hellerup, Telefon: 6168 2511, www.reveno1.dk

FET_Eksklusiv_Makeover_Kirstine-Rechnagel

Kirstine Rechnagel, Salon Mette Hedstrøm in-coiffure
Søborg Hovedgade 89, 2860 Søborg, Telefon: 39672084, www.mettehedstrøm.dk

………………………………………………………………………………………………………………………….

Kunne du tænke dig, at få en makeover?

Så send billede med navn, alder, tøjstørrelse, og hvorfor du ønsker at få en makeover til butik@reveno1.dk. 

………………………………………………………………………………………………………………………….