14 årig starter møbelfirma i Hellerup

“Hejsa er en 14 årig dreng, som har startet et lille møbelfirma – går ind for kvalitet og godt håndværk”. Det er ikke hver dag, at der tikker en mail ind med det budskab, så det var naturligvis et klokkeklart “ja tak”, da unge Victor Steenstrup afsluttede sin mail med at spørge, om det var noget, vi havde lyst til at skrive om i Liebhaverboligen.

 

FET_Design_Vmoebler_image2-1

 

14 år og iværksætter er en spændende cocktail, og når man ser, hvad den unge handyman kan præstere i værkstedet, bliver det mere interessant. Victor Steenstrup har altid haft en passion og flair for at bruge sin hænder og være kreativ. Derfor var det heller ikke en voldsom overraskelse for mor Maibrit (indretnings- designer) og far Jesper (oprindeligt uddannet elektriker), da deres søn begyndte at folde talentet ud i kælderen i huset i Hellerup.

“Han har altid været kreativ og dygtig til at bruge sine hænder, så da han gik i gang med at lave sin første skammel med salg for øje, bakkede vi ham naturligvis op,” fortæller faderen, der er salgschef i en el-virksomhed.

Går i 8. klasse

I første omgang var det venner og familie, der var aftagere af Victors siddemøbler, men da interessen på Instagram for hans bøgetræsskamler tog til, besluttede han sig for at gøre alvor af drømmen om at starte sit eget firma.

“Jeg har altid været kreativ og elsket at arbejde med mine hænder, så det var faktisk ikke så svært at træffe beslutningen om at starte mit firma op,” fortæller Victor Steenstup. Vmoebler, som firmaet hedder, er ikke oppe på fuld power endnu.

“Jeg går i 8. klasse på Dyssegårdsskolen, så der går nok 5-6 år, før jeg kan koncentrere mig 100% om mit møbelfirma,” fortæller Victor videre.

Første forhandler på plads

Til at starte med kunne man kun købe de populære skamler hjemme hos Victor. I midten af marts lykkedes det imidlertid den unge møbelmager at lave en aftale med design- og interiørbutikken House Cph på Strandvejen, der således er Vmoeblers første forhandler. Ikke nogen dårlig start for teenageren, der i nær fremtid pønser på at supplere skamlerne med sofa- og natborde i samme stil og design.

Du kan se mere på instagram/Vmoebler, og i løbet af sommeren kan du også tjekke Victors hjemmeside, der forventes at være oppe at køre inden sommerferien.

 

FET_Design_Vmoebler_image3

FET_Design_Vmoebler_image3-1

FET_Design_Vmoebler_image2

FET_Design_Vmoebler_image1

FET_Design_image4

Vmoeblers første kollektion består af skamler i tre størrelser: 35 cm, 40 cm og 50 cm.
Skamlerne koster 899 kr. – uanset størrelse.
Skamlerne kan ses hos House Cph på Strandvejen i Hellerup.