Trends og pleje til sommerhåret

,

Det er ikke kun huden, der har brug for opmærksomhed i sommersolen.

 

FET_Liebhaverboligen_Sommerhår_2Vesterbrogade 32x40cm_TRYK[1]-2

 

Alt ser bare bedre ud om sommeren, når solen skinner, huden er gyldenbrun, og håret får lov at blæse frit i vinden.

De færreste kan være i tvivl om, at danske piger sværger til langt, feminint og naturligt hår – og det er der masser af muligheder i. Hvert forår sender Stuhr et magasin på gaden, som i tekst og bil-leder inspirerer til nye muligheder i både kort og langt hår, for selv et langt hår kan være klippet i frisure, så det både har kant og ser sundt og velplejet ud.

Selvom hver sæson har sine trends, også inden for hårmoden, så handler det først og fremmest om at finde ud af, hvad der klæder ens ansigt bedst. Så betyder det mindre, om håret er langt eller kort, glat eller krøllet, lyst eller mørkt, naturligt eller stylet. Til gengæld er det vigtigt, at håret får den rette pleje, ikke mindst om sommeren. Ligesom huden skal også håret beskyttes, når det udsættes for sol, salt- og klorvand, der kan gøre det tørt, porøst og falmet. Derfor giver det god mening at bruge plejeprodukter, som genopretter håret og gør det blødt og smidigt. L’Oréal har udviklet mange produkter, der kan styrke håret på forskellig måde. Lait Richesse er en after sun-pleje, der netop er udviklet til at rette op på sommerens skader forårsaget af sol og vand. Produktet vaskes ud af håret som en almindelig balsam og efterlader det blødt og smidigt efter få sekunder.

 

Lær at lave flotte frisurer

Sommerens mange fester og sociale begivenheder kalder på at gøre noget ekstra ved håret. I bogen ”Den nemmeste vej til smukt hår” af Anne Thoumieux kan du få både inspiration, ideer og konkret vejledning til, hvordan du selv kan lave de flotteste frisurer, uanset om dit hår er langt, kort, glat eller krøllet. Lær for eksempel at lave en smukt rullet nakkeknold eller en sildebensfletning, og få tips til frisurer, der er både cool, casual og elegante og få på den måde det fulde udbytte af et langt hårs muligheder.

 

FET_Liebhaverboligen_Sommerhår_NYJægerborg 75x75_TRYK[2]-2

 

Kort, mellem eller langt – det handler mindre om mode og mere om, hvem du er.

 

FET_Liebhaverboligen_Sommerhår_NYVesterbrogade 32x40cm_TRYK[1]-1

 

FET_Liebhaverboligen_Sommerhår_Kerastase_Soleil_Lait_Richesse_220DKK[2]

 

Kérastases Lait Richesse er en reparerende after sun til håret, der plejer og genopbygger, så håret igen bliver glansfuldt og let at rede ud.

 

FET_Liebhaverboligen_Sommerhår_book copy copy

 

Få masser af inspiration til flotte sommerfrisurer, du selv kan lave, i Anne Thoumieuxs bog ”Den nemmeste vej til smukt hår” fra Lindhardt og Ringhof.