STIL I KØKKENET

,

De danske køkkener ligner meget ofte hinanden. Vi elsker de hvide fronter og bordpladen vælges i træ, laminat eller Corian. Heldigvis gemmer der sig ofte en masse spændende bag køkkenlågerne. Design bloggen, Bungalow5s chefredaktør Allan Torp har hevet det bedste køkkenudstyr frem fra skuffer og skaber.

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Taffel

1

Taffel 

Med inspiration fra de kongelige taffeldækkere på Amalienborg har Margrethe Odgaard i samarbejdet med Georg Jensen Damask designet en helt særlig kollektion. Den kombinerer Georg Jensen Damasks velkendte kvalitet og udtryk med et skarpt og moderne twist omkring det veldækkede bord. 

www.damask.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Nude

 

2

Nude

Et nyt internationalt design brand i Danmark. Nude behandler med deres designprodukter hjemmet som et sanseligt og behageligt rum – og bringer essensen frem i et rum, der definere menneskers livsstil. 

www.nudeglass.com

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Fog linen

 

3

Fog Linen

Designet i Japan og produceret i Litauen. Fog Linens køkkenteks- tiler, dækkeservietter og for-klæder er smukt og enkelt design til hverdags brug. Forklæderne bliver blødere efter brug og vask, hvilket kun resulterer i et forklæde, der er ligeså behageligt, som det er smukt. Bungalow5 er eneforhandler i Danmark. 

www.shop.bungalow5.dk 

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Living_SS15_Koppel

 

4

Masterpiece

Af alle designere, der har arbejdet med Georg Jensen gennem årene, var Henning Koppel blandt de mest anerkendte. Hans designs spillede en vigtig og indflydelsesrig rolle i Georg Jensens varemærke, især i anden halvdel af det 20. århundrede. Kanden er en af de mest berømte dele og blev første gang formet i 1952.

www.georgjensen.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Nicolasvahe_AW14_6_B copy

 

5

Gourmetentusiast

Et væld af marmelader, silkebløde chokoladetrøfler, delikat pesto, gourmetketchup, nem risotto, krydderier, vin, øl, kaffe, olier og meget, meget mere – Nicolas Vahé byder på alt, hvad hjertet begærer af lækkerier og køkkentilbehør til den kvalitetsbevidste gourmetentusiast. Og så er det pakket ind i en stilfuld indpakning, som sagtens kan stå fremme på køkkenbordet.

www.nicolasvahe.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow_Design_Nordic

 

6

Nordic

Trip Trap er meget mere end havemøbler i teak. Deres Nordic kollektion designet af VE2 er en blanding af det bedste til serveringen, en blanding af skåle, fade, krukker og kander. Smuk minimal formgivning med maksimal opbevaring, der glider ubesværet ind i de fleste kontekster og de fleste formål.

www.triptrap.dk

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Hvad er Bungalow5.dk?

Bungalow5 er den primære danske blog for dem, der brænder for indretning og design i alle dets former, og for dem, der søger inspiration og unikke måder til at indrette det moderne, rolige og stilfulde hjem. 

www.bungalow5.dk

 

………………………………………………………………………………………………………………………….