Bekæmp pigmentpletter

Flere og flere døjer med pigmentforandringer, som skyldes uensartede lokale koncentrationer af melanin og viser sig som mørke pletter på huden. Det bliver især iøjnefaldende, når sommergløden falmer. Pigmentpletter giver huden et lidt ”grumset” look. Huden fremstår uensartet, skjoldet og misfarvet, hvilket står i modsætning til det, der opfattes som en sund og smuk hud – nemlig en ensartet teint med en klar udstråling.

Pigmentforandringer kan enten være af overfladisk karakter eller mere dyb og kronisk karakter. Langt de fleste tilfælde af den mere overfladiske form skyldes overdreven og/eller forkert solbadning – at man har overskredet sin huds UV-ressourcer. Kroniske pigmentforandringer kan være hormonelt eller arveligt betingede og kan bl.a. skyldes p-piller, anden medicinbehandling eller strålebehandling.

Pigmentforandringer kan behandles på klinikker, hvor der anvendes kemiske peelinger, laser eller en kombination af dette – men pleje med de rigtige produkter hjemme giver også et rigtig godt resultat:

IS_Clinical_White_Lightening_Serum web
iS Clinical White Lightening Serum. Pris 15 ml. 775 kr.

Målrettet og hurtigtvirkende pleje, der hæmmer melaninproduktionen for at reducere pigmentforandringer. En kraftfuld botanisk kombination af Kelp-ekstrakt, svampe-ekstrakt og Melbærris-ekstrakt arbejder i synergi med at fremhjælpe lysning og udjævning af pigmentering. Giver huden en frisk, ny overflade uden inflammatoriske følger.

IS_Clinical_White_Lightening_Complex web

iS Clinical White Lighting Complex. Pris 37 ml. 1.275 kr.

Mindsker effektivt alle typer af hyperpigmentering. Optimal at anvende over White Lightening Serum. Indeholder antioxidanter, naturlige fugtkilder og blandede frugtsyrer, der hjælper med at udfylde fine linjer og rynker.

 Neo_Stem_D-Zone web

Neo Stem D-Zone. Pris 30 ml. 620 kr.
Reducerer pigmentforandringer og opstrammer huden. Baseret på biomedicinsk forskning med klinisk bevist effekt i forhold til at bremse aldringsprocesser i huden. D-Zone angriber endvidere den mekanisme, der producerer mørke pletter i huden.

 

Vichy_Idealia_Pro web

Vichy Idéalia Pro Spot Corrector. Pris 30 ml. 289 kr.
Idéalia Spot Corrector er udviklet til målrettet at virke mod pigmentpletter. Indeholder LHA, en effektiv eksfoliant, der også optimerer cellefornyelsen. Med DRM-Bright™: Et kompleks af aktive ingredienser med anti-pigmenteringseffekt og anti-inflammatoriskvirkning takket være Eperuline, Procystein og C-Vitamin. Ceramide White™ virker mildt blegende på eksisterende pigmentpletter og regulerer produktionen af melanin.

……………………………………………………………………

De hotte røde læber

De røde læber har altid været hotte og det er de også lige nu. Røde læber er flotte til hverdag som til fest. Der må gerne være knald på læberne, mens øjenmakeup nedtones lidt mere. Rød findes i alle varianter – fra matte til highshine, let dækkende til meget dækkende, i forskellige konsistens og med forskellige undertoner.

Hvilken nuance af rød?

Hvis dine tænder er lidt gule, så gå efter en farve med lidt blålig underone – orangerød er de gule tænders fjende. Varm rød er flot til rødt hår og gylden hud. Er læberne smalle, er det en god idé at undgå alt for mørke farver, da læberne vil synes endnu smallere. Hvis du har mørkt hår og gylden hud, er det flot at gå efter de lidt brunlige røde nuancer. Rigtig postkasserød er smuk til den lyse hud … og højeste trend lige nu!

Tip: Tørre læber og læbestift er en dårlig kombination. Pigmentet fra læbestiften sætter sig i flagerne på læberne, og det er meget lidt kønt eller fristene. Når du vil til at gå med læbestift – ikke mindst rød læbestift – så er det vigtigt, at basen er i orden. Brug læbepleje regelmæssigt og gerne flere gange om dagen – her i vintertiden.

 

IDUN_Minerals_Lipstick_Jordgubb web

IDUN Minerals Lipstick Jordgubb – 169,-

 

LRP_NOVALIP_191 web

La Roche Posay Novalip  – 159,-

 

Rimmel_Apocalips_Matte_Lip_Velvet_405_Orange_Ology web

Rimmel Apocalips Matte Lip Velvet 405 Orange Ology – 69,95

 

SENSAI_The_Lipstick_01 web

Sensai the Lipstick 01 – 395,-

 

Rimmel_Lasting_Finish_by_Kate_Moss_01 web

Rimmel Lasting Finish by Mate Moss 01 – 64,95

Sensai_Intense_Lasting_Colour_102 web

Sensai Intense Lasting Colour 102 – 165,-

 

Hands up!

Hænderne – der er ingen grund til at gemme dem i lommerne!

Efteråret og vinteren er hård mod huden, og det gælder ikke mindst for vores hænder, der bliver udsat for lidt af hvert, Vi bruger dem dagligt som værktøj og tit er de ubeskyttede. Tørt indeklima, kulde og blæst kan let give tørre og måske rødlig og irriteret hud på hænderne for ikke at tale om ru fingerspidser. Det føles både ubehageligt og ser ikke så indbydende ud. Huden på håndryggen er særlig tynd og har næsten intet fedtvæv – vælg derfor en håndcreme, der er udviklet til at pleje og beskytte huden her. En god håndcreme fedter ikke – og når du smører hænderne ind i håndcreme, så undlad at smøre den ud i håndfladerne, da der er mange svedkirtler her, og du så vil føle, at dine hænder bliver meget fedtede. Læg i stedet lidt creme på håndryggen og smør den ud med den anden håndryg eller fingerspidserne. Hav gerne håndcremer liggende flere steder – f.eks. derhjemme, på arbejdet, i tasken og i bilen – og husk selvfølgelig handsker eller vanter, når kulden sætter ind.

Comwell_Spa_Senses_Hand_Cream_75_ml 250web

Comwell Spa Senses 75 ml. 70 kr. Med økologisk abrikoskerne-olie, der blødgør og fugter, mens olie fra superfrugten acaibær tilfører beskyttende antioxidanter.

John_Masters_Organics_cacao_x_cupuacu_hand_x_body_butter 250web

John Masters Organics cacao & cupuacu hand & body butter 118 ml. 339 kr. Med økologisk cupuacu-, cacao- og shea-smør, samt tranebærkerneolie og rose hip olie. Giver bløde og glatter hænder.

LRP_Lipikar_Hand_Repair_Cream 250web

La Roche-Posay Hand Repair Cream 50 ml. 65 kr. Vandresistent håndcreme med fugtgivende og reparerende ingredienser. Trænger hurtigt ind i huden.

Pai_Fragonia_and_Sea_Buckthorn_Hand_Cream 250web

Pai Fragonia and Sea Buckthorn Hand Cream 50 ml. 180 kr. Lindrer og regenererer tør hud. Rig på Pro-vitamin A, vitamin C og Omega 3,6 og 7, som stimulerer cellefornyelsen og udglatter huden.

Ronsbol_Hand_cream 250web

Rønsbøl Handcreme 50 ml. 169 kr. Indeholder aktive ingredienser som E-vitamin, sheasmør, panthenol og glycerin. Efterlader en fin beskyttende hinde, der holder huden silkeblød.

Sensai_CP_Intensive_Hand_Treatment 250web

Sensai Intensive Hand Treatment SPF 8. 100 ml. 645 kr. Behandler ujævn pigmentering og tørhed. Anvend også denne luksus behandling sammen med Sensai Treatment Gloves til kur om natten.

……………………………………………………………………

Olier til hele kroppen!  

Sommeren er slut, og både ansigt, krop og hår har brug for en nærende finish efter sol og strand. Hud og hår trænger til lidt ekstra. Olier nærer huden, gør den lækker blød, giver den et smukt skær og fremhæver den endnu let gyldne glød. Et par dråber fordelt i håret tilfører intens pleje, bekæmper krus og giver glansfuldt hår.

Huden sætter pris på olie, og det er ikke kun tør hud, som kan have gavn af den. Olier i skønhedens tegn er formuleret til pleje – og det er en skrøne, at de fedter. Der findes olier tilpasset enhver alder og enhver hudtype, også normal eller fedtet hud. Man behøver ikke pøse olie på – et par dråber er rigeligt. Og man kan også med fordel blande et par dråber olie i den vanlige ansigtscreme.

Ansigtsolier:

Green_People_Cell_Enrich_Facial_Oli 250 WEB

Green People Cell Enrich Facial Oil:  Hurtig absorberende olie, der genskaber elasticitet og efterlader huden glat og blød. Pris 30 ml. 299 kr.

Weleda_Almond_Sensitive_Skin_Soothing_Facial_Oil 250 WEB

Weleda Almond Soothing Facial Oil:  Til tør og sart hud. Indeholder økologiske mandelolie og store mængder af antioxidanter fra blommeolie. Pris 50 ml.159 kr.

Kropsolier:

Pai_Jasmine_x_May_Chang_Body_Oil 250

Pai Jasmine & May Chang Body Oil: Intensiv og forskønnende olie til tør og trist hud. Indeholder en komposition af nærende olier som beroligende Hawaiian Kukui olie, sød mandelolie samt jordbærkerneolie. Den sensuelle jasmin og eksotisk forfriskende May Chang olie giver total sanselig forkælelse. Pris 100 ml. 420 kr.

SARD_Argan_Oil_Melon_Fersken_Rose 250 WEB

SARD kopenhagen økologisk arganolie: Formuleret med allergenefri duft udvundet af naturlige olier, fra melon, fersken og rose. En multifunktionel olie, der kan anvendes til ansigts- og kropspleje såvel som til håret. Pris 100 ml. 269 kr.

 

……………………………………………………………………

Boost vipper og bryn

Der er intet som smukke vipper og markante bryn, der kan tilføre ansigtet et naturligt, friskere og mere ungdommeligt look. Men ofte kommer det ikke af sig selv; mens nogle kvinder kæmper med tynde eller overplukkede bryn, som ikke vil tage sin oprindelige form, udfordres andre på skrøbelige og fine vipper, der kontinuerligt slides f.eks. gennem brug af vippebukker og daglig gniden og gnubben, når makeuppen fjernes.

Genskab stærke, lange vipper og naturlige bryn:

M2LASHES_Eyelash_Activating_Serum_Open WEB

M2Lashes Eye Lash Activating Serum. Vipperne bliver længere, fyldigere og stærkere. Resultater ses efter 6-8 uger og det maksimale udbytte ses efter ca. 4 måneder. 5 ml. 990 kr.

M2BROWS_Eyebrow_Renewing_Serum_Open WEB

M2Lashes Eye Brow Renewing Serum. Styrker og forlænger hårene og stimulerer væksten. Resultatet er både bredere og kraftigere bryn efter 4-6 ugers brug.  5 ml. 1.040 kr.

Vi plejer vores hår med conditioners og hårmasker – men husk også vipperne. Giv dem ekstra pleje, fjern øjenmakeuppen med en blid eye-makeup remover og vælg en mascara med plejende ingredienser:

 

La_Roche_Posay_Respectissime_Densifying_Mascara_eyes WEB Vichy_Liftactiv_Serum_10_Eyes_Lashes WEBNilens_Jord_Eye_Makeup_Remover WEBSENSAI_Mascara_38_Celcius_Lengthening WEB

La Roche-Posay Respectissime Densifying Mascara. Volumegivende og styrkende mascara – beriget med øjenvippeserum, der stimulerer vippehårenes vækst. 159 kr.
Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes Lashes. Antirynke serum til øjenomgivelserne og styrkende vippepleje i ét. 15 ml. 279 kr.
Nilens jord Eye Make-up Remover. En mild og plejende øjenmake-up fjerner, der skånsomt fjerner mascara og anden øjenmake-up. Med pro-vitamin B5 og E-vitamin. 125 ml. 135 kr.
Sensai Mascara. Forlænger og adskiller vipperne. Formuleret med plejende ingredienser som Photo Lash Conditioner, Koishumaru silke og ekstrakt fra planten Japonica, der har vækstfremmende effekt. 225 kr.

……………………………………………………………………

Efteråret er til guld & rock  

Et vigtigt accessoire bliver de lakerede negle, hvor looket er let at skifte efter humør og anledning. Efterårs- og vintercatwalken viste flere farver og styles. Herunder metallic-nuancer, der giver et rock’et touch til efterårsgarderoben. Neglelooket kunne bl.a. spottes på efterårspodierne hos modehuse som Proenza Schouler og Naeem Khan:

Ciate_Velvet_Tuxedo WEB300

Ciaté Velvet Tuxedo. Pris 95 kr.

Nailstation_Matte_Silver WEB

Nailstation Matte Silver. Pris 115 kr.

Sally_Hansen_Complete_Salon_Manicure_Pedal_to_the_Metal WEB crop

Sally Hansen Pedal to the Metal. Pris 89,95 kr.

Det eksklusive, gyldne neglelook blev ligeledes brugt flittigt og kreativt på catwalken i de nyligt overståede modeuger. Fra gylden lak på hele neglen til fine guldtipper og guldeffekter hos modehuse som Suno og Tadashi Shoji:

Ciate_Sand_Dune WEB300

Ciaté Sand Dune. Pris 95 kr.

Nailstation_First_Prize Web NY

Nailstation First Prize. Pris 115 kr.

Nilens_Jord_Nail_Polish_651 WEB

Nilens Jord Glitter Gold. Pris 99,95 kr.

 

……………………………………………………………………

Hyaluronsyre – huden elsker det

En smuk hud er ofte en hud, der ikke er i underskud af fugt. Mangler huden fugt, så hæmmes optagelsen og effekten af anden pleje. Desuden vil en foundation ligge flottere og mere naturligt på en hud med fugtbalancen i orden. Hyaluronsyre findes naturligt i huden, men indholdet mindskes med alderen. Hyaluronsyre virker som en fugt-magnet, der kan binde 1000 gange dets egen vægt i vand, og det er noget huden kan mærke: Den har en udglattende virkning på overfladen af huden og binder fugt i hudens øverste lag, så fine linjer og rynker mindskes. Gå efter produkter med et højt indhold af hyaluronsyre – f.eks. en serum, hvor konsistens og formulering muliggør et ekstra højt indhold af power-ingredienser:

iS_Clinical_Hydra_Cool_Serum WEB2
iS Clinical Hydra Cool Serum. 15 ml. 465 kr. (Med 25% hyaluronsyre).

……………………………………………………………………

Nilens_jord_Serum_Multi_Actives WEB4

Nilens jord Multiactive serum 30 ml. 275 kr. Med hyaluronsyre og vitaminer

……………………………………………………………………

Vichy_Aqualia_Thermal_Dynamic_Hydration_Power_Serum WEB3

Vichy Aqualia Serum 30 ml. 249 kr. Med hyaluronsyre

……………………………………………………………………

iS_Clinical_C_Eye_Advancex WEB1
iS Clinical C-Eye Advance+ Serum 15 ml. 495 kr.  (Med 40% hyaluronsyre tilpasset øjenomgivelserne)