23. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind agavegrøn vellyd fra B&O PLAY

B&O H6-13JS-03 copy

Efter den succesfulde lancering af de sorte og de naturfarvede BeoPlay H6 udgaver tidligere på året har B&O PLAY nu lanceret en fantastisk agavegrøn specialudgave af de populære hovedtelefoner. BeoPlay H6 har en naturlig og autentisk lydgengivelse med fokus på klare mellemtoner og balanceret bas og diskant. Disse hovedtelefoner er så lette at tilpasse og behagelige at bruge, at du til sidst glemmer, du har dem på. Og med den indbyggede serieforbindelse kan du dele din musik med andre. H6 er designet af danske Jakob Wagner, en ambitiøs industriel designer kendt for sine spændende, dynamiske og sprudlende design og kompromisløse tilgang til kvalitet og funktion.

Dagens kalendergave er et par BeoPlay H6 hovedtelefoner fra B&O. Specialudgaven i agavegrøn har en værdi af 2.999 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

I hvilken by har B&O hovedsæde?

Seattle

Skive

Struer

www.beoplay.com

—————————————————————————————————————————-
Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-