24. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind unik spa-oplevelse på Ystad Saltsjöbad

Ystad spa Creekfinal

Trænger du til forkælelse, ro og velvære, så har du nu chancen for at vinde et luksuriøst spa-ophold, der taler til alle sanser og får dig til at koble helt fra. Ystad Saltsjöbad ligger på top 3 over de bedste spa-hoteller i Sverige. Ystad Saltsjöbad tilbyder en yderst luksuriøs og veludrustet spa-afdeling. Stedet kombinerer en behagelig og afslappende atmosfære med et stort udbud af forskellige behandlinger for hele kroppen, saunaer, bade og fitness-aktiviteter.

Fra hotellet er det også oplagt med en afslappende gåtur langs stranden, og hvis I har lyst til en lille udflugt, kan I tage en hyggelig tur til Ystads gamle bydel. Ystad har rødder tilbage til middelalderen og har stadig en hyggelig middelalderbydel med små stræder, med omkring 300 gamle bindingsværkshuse, og gamle smukke stenhuse fra middelalderen. Ystad ligger kun en time fra København, alligevel er det som at komme til en anden verden. Svensk natur og kultur byder på fine oplevelser, du ikke finder i Danmark.

Årets sidste kalenderpræmie består af følgende ”pakke” for 2 personer: 1 overnatning i de luxe værelse, 3-retters middag, stor morgenmadsbuffet samt fri adgang til spa under opholdet. Samlet værdi 3.000 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvor ligger Ystad?

Sverige

Danmark

Finland

—————————————————————————————————————————-
Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-