22. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind billetter til Grease i Tivoli, Koncertsalen

GREASE

Så kan man godt begynde at glæde sig til ”Summer Nights”, ”Greased Lightning” og ”You’re the One that I Want”. Tivoli og The One And Only Company genopsætter musical-hittet ”Grease” i Tivolis Koncertsal og de fleste af de optrædende fra 2012-versionen er med igen. Anna David er tilbage som Sandy, mens Silas Holst – der sidst spillede Kenickie – har fået tildelt hovedrollen som Danny Zuko. Bakket op af bl.a. Vicki Berlin, Julie Steincke, Nastja Arcel, Basim, Allan Hyde, Rikke Hvidbjerg og Line Krogholm.

Dagens kalendergave er billetter til forpremieren den 11. februar 2014 kl. 20.00. Og de ørehængende hits kan, før eller efter showet, skylles ned med en cocktail og lidt snacks på Nimb. Vi udlodder 2 billetter til Grease + 2 cocktails med snacks foran pejsen på Nimb Bar. Samlet værdi 760 kr.

Hvad hedder hovedpersonen i Grease?

Phil Spector

Ronnie Buko

Danny Zuko

www.tivoli.dk

—————————————————————————————————————————-

Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-