20. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

 

Vind en behandling hos Zantie

_T1Z6337 copy

På Hyldegaardsvej 6 i Charlottenlund ligger klinikken Zantie, der tilbyder zoneterapi, massage og akupunktur. Indehaver Anne Ellemand har haft klinikken i syv år, og ud over behandling af skader i muskler og led har hun også opnået gode resultater med zoneterapi til sukkersygepatienter samt patienter med tarmsygdomme og spædbørn med kolik.

Dagens kalendergave er en valgfri behandling hos Klinik Zantie i Charlottenlund – zoneterapi eller massage til en værdi af 575 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvilken behandlingsform virker positivt mod kolik?

1. Zoneterapi

2. Fysioterapi

3. Parterapi

—————————————————————————————————————————-
Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-