19. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind en frokost på slottet!

Bernstorff Michel_restaurant

Det var den franske arkitekt Nicolas-Henri Jardin, der tegnede Bernstorff Slot. Han var blevet hentet til Danmark for at færdiggøre Marmorkirken i København efter Eigtveds død.
Slottet i Gentofte er et smukt eksempel på den nyklassicistiske stil. Og kan man forestille sig noget smukkere eller mere stemningsfyldt, end at nyde en god frokost på et rigtigt slot med historie tilbage til midten af 1700-tallet?

Dagens kalendergave er en hyggelig lørdagsfrokost på Bernstorff Slot. Et gavekort gældende for fire personer: 4 x 2 stk. smørrebrød efter eget valg og 1 øl/vand pr. person. Samlet værdi 1.100 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvornår har Bernstorff Slot 250 års jubilæum?

2014

2015

2016


Læs mere på www.bernstorffslot.dk

—————————————————————————————————————————-
Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-