21. December

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vær med til at kåre årets vin

A9R142919 copy copy

Hjælp Vinoteket med at kåre Årets Vin 2013. For at være med i legen skal du naturligvis smage på druerne fra de seks kandidater, som er fra seks forskellige lande. Hos Vinoteket i Gentoftegade kan du købe kandidaterne og efterfølgende deltage i den landsdækkende konkurrence. Du kan dels vinde 12 flasker af vindervinen og dels den store gevinst; Et års forbrug (120 flasker) af dén vin, der samler flest stemmer. Hovedgevinsten har en værdi af 11.880 kr!

Start konkurrencen nede i Vinoteket og deltag herefter på vinvalget.dk – held og lykke!

Vinderen af dagens låge løber afsted med ét eksemplar af hver af de seks kandidater. Værdi: 594 kr.

Spørgsmålet lyder: Hvilket land er ikke repræsenteret blandt de seks kandidater?

1. USA

2. Chile

3. Sydafdrika

—————————————————————————————————————————-
Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-