14. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind boligstyling og Kender du typen?

Stue-møbleret1 copy

Birgitte Vosper er indehaver af firmaet Busy Bees, der indretter nye ejendomme samt optimerer indretningen i private hjem, lejligheder m.m. Birgitte har et skarpt øje for hvad, der virker godt på stemningen i hjemmet og vil kunne komme med gode råd, tips og idéer til en stram, hyggelig, minimalistisk eller klassisk indretning af boligen.

Et af Danmarks mest populære tv-programmer er udkommet i brætspilsformat. I Kender du typen? dyster du om at blive den bedste livsstilsekspert, samtidigt med at du tester din viden om dine venner. Hvordan er eksempelvis deres forbrug, deres indretning, musiksmag, holdninger, hobbies, madvaner, hvilken bil kører de i og hvilke feriedrømme har de? Kender du typen? er et underholdende voksenspil, der giver grobund for åben diskussion.

Dagens kalendergave er en times rådgivning i dit private hjem af boligstylist Birgitte Vosper fra BusyBees (Værdi 1.100 kr.). Birgitte medbringer desuden spillet Kender du typen? (Værdi 349 kr.) til de tre heldige vindere af dagens kalendergave. Samlet værdi 4.347 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

På hvilken TV-kanal kan man opleve Kender du typen?

TV2

TV3

DR

Se mere på www.busybees.dk og www.upcommingminds.com

—————————————————————————————————————————-

Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-