12. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind lysestager i eg fra danske CasiCasi

final

Idéen og grundlaget i CasiCasi designs er klar. Det skal indeholde en ekstra dimensionet design, der giver fleksibilitet. Inspirationen bag bla qb light kom fra en terning med 6 sider. Hver side på stagen har forskellige størrelse “huller”, som kan anvendes til forskellige størrelser stearinlys. Der kan bruges store og små fyrfadslys, almindelige og mellemstore stearinlys samt store og små stearinlys. Stagerne er produceret i eg og findes i farverne: Natur – Sort, Rød og Valnød.

Dagens kalendergaver indeholder Qb light serien i lys eg fra det danske designfirma CasiCasi. Samlet værdi 1.450 kr.

Hvilken dansk designer har designet Qb light serien for CasiCasi?

Morten Lassen

Erik Magnussen

Arne Jacobsen

www.casicasi.dk

—————————————————————————————————————————-

Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-