10. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind et koncentreret tilskud til familien

suntliv

MK Organic Pure Oil er et innovativt helse- og skønhedsprodukt til hele familien, der giver et koncentreret tilskud af de sunde og livsvigtige essentielle fedtsyrer omega-3 og omega-6. Olierne er udviklet og produceret af den svenske virksomhed Maybritt Krewald AB, hvor grundlæggeren Maybritt Krewald og hendes team af forskere har brugt mange år på at studere effekten af de essentielle olier. Olierne er koldpressede, 100% økologiske olier af vegetabilsk oprindelse og indeholder en eksklusiv blanding af frøekstrakter, bl.a. hybenkerne, sesam, kæmpenatlys og hørfrø. Disse naturlige fedtsyrer hjælper til at fremme hurtig regeneration, sundere hud, stærkere hår og negle, en slankere krop, bedre generel sundhed og velvære.

Dagens kalendergave er et sæt MK Olie original samt MK Aronia juice A til en værdi af 448 kr. Så har man til ca. 6 ugers indtag.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvilket motto har MK olierne?

Beauty and strength begins inside

Beauty and oil

Beauty comes from Sweden

Nordic Power Beauty ApS – tlf. 28 681 381 – www.nordicpower.net

—————————————————————————————————————————

Send dit svar til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————