9. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Aalborg_Jule_Akvavit_2013_Flaske_karton

Vind julens dejlige dråber 
Aalborg Jule Akvavit er for længst blevet et eftertragt samlerobjekt og en klassisk værts- og julegave. En del af successen skyldes det skiftende flaskedesign. Hvert 3. år kommer akvavitten nemlig i en ny, skulpturel flaske, og faktisk er det blevet en tradition, at de udtjente støbeforme destrueres ved en rituel handling på fabrikken. Aalborg Jule Akvavit kommer i år i en smuk dråbeformet flaske, som har fundet sin inspiration i de fine akvavitdråber. Smagen er rustik og fyldig, med tydeligt præg af kommen og diskrete noter af dild, fennikel, kanel og appelsin til at fuldende julestemningen. Flasken er pakket i en eksklusiv rød gaveæske prydet med en gylden juleklokke.

Dagens kalendergave kan vindes af tre heldige deltagere. Vi udlodder 3 x Aalborg Jule Akvavit – en hyldest til fortidens brændevinshåndværk. Samlet værdi 599,85 for 3 x 70 cl.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvornår kom den første Aalborg Jule Akvavit i handlen?

1972

1982

1992


Se mere på www.aalborgakvavit.dk

—————————————————————————————————————————

Send dit svar til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————