11. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind en tur i Den Grønne Elevator

Bodil Jørgensen og Tommy K copy

I en stemning af cool storbyliv, stærke cocktails og ualmindelig mange forviklinger er et sandt ægteskabeligt kaos sat godt i gang, da Billy og Blanche beslutter sig for at udsætte deres respektive ægtefæller for en gimmick. Men for at planen skal lykkes, kaster de sig over barskabet for at mixe en potent cocktail, som de døber Den Grønne Elevator. Farcen ”Den Grønne Elevator” har snart 100 år på bagen og står vel stadig som teaterhistoriens største brandert. Herhjemme har Kjeld Petersen og Lily Broberg, Jørgen Ryg og Kirsten Walther samt Lisbet Dahl og Claus Ryskjær kigget dybt i glasset og til næste år er det så med Bodil Jørgensen og Tommy Kenter i baren.

Dagens kalendergave er to billetter til forestillingen ”Den Grønne Elevator” den 12. marts 2014 kl. 19:30 – inklusiv en snack (en stor Edelweiss, saltkringle, pølsebræt og hjemmelavede grove frittes) i Jagthytten – Tivolis nye temabar. Samlet værdi 976 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvor i Tivoli kan du opleve Den Grønne Elevator i 2014?

Glassalen

Valhal

Plænen

Læs mere på www.tivoli.dk

—————————————————————————————————————————-

Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-