Trænger du til ny inspiration i den mørke tid?

,

lys

Liebhaverboligen.dk har indgået et samarbejde med salgsindretter og stylist Birgitte Vosper, der giver gode råd og idéer til boligens indretning. Denne gang med fokus på klargøring og styling til vintersæsonens hygge inden døre.

Jeg trænger til ny inspiration, når vintertiden nærmer sig. Jeg har ikke råd til at udskifte møblerne halvårligt, men jeg har altid luft i budgettet til at udskifte mine tæpper og hyggeting. Jeg køber altid et par nye lækre puder i forskellige mønstre, stilarter og størrelser. Det giver varme og gør din stue mere interessant for øjet. I øjeblikket er jeg vild med strikkede puder i uld.

Hvis dine hyggetæpper og plaider har været pakket ned over sommeren, så er det tid til at finde dem frem igen. Send dem en tur til rens eller en tur i vaskemaskinen, så de er lækre og friske igen.

Gulvtæpper i flere lag er en skøn måde at fremhæve dine gulve på – bare de ikke er for store. Samtidig er det et dejligt underlag til kolde fødder. Der er ingen faste regler, når det drejer sig om tæpper, men sørg for at det nederste tæppe kigger frem. Jeg holder mest af de mere neutrale farver. Et lunt fåreskind er flot på et korthåret tæppe.

Sørg for at få pejsen eller brændeovnen klar. Den har sikkert blevet lidt støvet siden foråret. Før du tænder op skal du huske at tjekke, at den er klar til vinterens komme. Få evt. en ekstern til at komme forbi. Køb en ny brændekurv (eller støv den gamle af) og fyld den op med frisk træ.

Gennem de varme sommermåneder har du sikkert nydt godt af dine persienner eller tynde lyse gardiner, men det giver god mening at udskifte gardinerne til en tungere udgave, når vi går den koldere tid i møde. Det giver en varmere og hyggeligere stemning i stuerne.

Tænd lys. Nu er tiden endelig kommet til stearinlys igen. Find dem frem og få dem tændt. Det hygger så herligt efter en lang dag. Mens det fortsat er efterår er der masser af kogler, nødder og blade at samle ind til dine lysdekorationer. Det er også rigtigt flot, når du sætter det sammen med ædelmetal (guld og bronze).

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Faktaboks:

Birgitte Vosper er indehaver af firmaet Busy Bees, der salgsindretter nye ejendomme samt optimerer salget af ældre private huse, lejligheder m.m. Birgitte har et skarpt øje for hvad køberne efterspørger i en bolig og vil på liebhaverboligen.dk fremover komme med gode råd, tips og idéer til indretning af boligen – både i forbindelse med eventuel salg af bolig, men så sandelig også som inspiration til ”optimering” af ens nuværende hjem. Det er jo ikke kun, når der skal sælges, at badeværelset skal være rent og pænt!

www.busybees.dk

blokB

Sådan gør du din bolig salgsklar

Skrevet af Birgitte Vosper

Liebhaverboligen.dk har indgået et samarbejde med salgsindretter og stylist Birgitte Vosper, der hver anden uge giver gode råd og idéer til boligens indretning. Første indslag handler om at optimere din bolig, når du har sat den til sag.

Der er mange gode grunde til at investere tid og kræfter i dit boligsalg. Flotte billeder i ejendomsmæglerens annonce tiltrækker flere købere. Desuden bliver liggetiden ofte kortere og der gives mindre afslag i salgsprisen.

Rent, ryddeligt og rart

Hvordan sikrer du, at dit hus forbliver i købers bevidsthed, når de går videre til næste fremvisning? Her er et par tip, som kan hjælpe dig på vej:

• Gør et godt førstehåndsindtryk

Vask hoveddøren (eller mal den, hvis den trænger) og sæt en flot blomsterkrukke ved siden af døren. Der må ikke ligge visne blade på jorden. Skift din slidte dørmåtte ud.

• Pak dine personlige ejendele væk

Potentielle købere skal føle sig hjemme i dit hus, før de byder på det! Hjælp dem på vej ved at nedtone din personlighed. Ryd op i familiebilleder på væggen, børnetegninger på køleskabet og plakater på børnenes værelser. Det samme gælder for samlinger af forskellig art (fodbold, porcelænsfigurer, dvd’er osv). Alt sammen ting, som fjerner fokus fra det, du prøver at sælge – nemlig dit hus.

• Ryd op i kælder og skur

Ryd op, pak ned og kør det på genbrugsstationen eller til opmagasinering. Købere kigger overalt og et velindrettet skur vægter højt på manges ønskeliste.

• Køb nyt sengetæppe, bademåtte og håndklæder, hvis de er slidte eller misfarvede.

Det signalerer luksus og du kan tage dem med, når du flytter. Nye lækre håndklæder og bademåtter kan forandre et badeværelse.

• Gør køkkenet salgsklart

Rengøring og oprydning er alfa og omega. Ovn og køleskab skal være rene. Fjern rod fra køkkenbordet og sæt friske blomster eller urter i vinduet. Giv træbordplader en gang olie og vask gulv og skabslåger grundigt af.

www.busybees.dk

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Faktaboks:

Birgitte Vosper er indehaver af firmaet Busy Bees, der salgsindretter nye ejendomme samt optimerer salget af ældre private huse, lejligheder m.m. Birgitte har et skarpt øje for hvad køberne efterspørger i en bolig og vil på liebhaverboligen.dk fremover komme med gode råd, tips og idéer til indretning af boligen – både i forbindelse med eventuel salg af bolig, men så sandelig også som inspiration til ”optimering” af ens nuværende hjem. Det er jo ikke kun, når der skal sælges, at badeværelset skal være rent og pænt!