Vind kultur- oplevelser

Efter en pragtfuld sommer rykker skuespillerne atter under tag og forbereder lune oplevelser på landets scener – helt frem til jul, hvad denne måneds konkurrence også bærer præg af:

Hold varmen til ”Pejseshow”i Brædstrup, på togt med ”Fregatten Jylland” eller i selskab med De Nattergale til ”The Julekoncert”.

Send en mail til mail@mhh.dk med svaret på konkurrencen (samt navn, adresse og mobil nummer) senest 20. august – og angiv titlen på den forestilling eller det event, det handler om, i emneruden.

Vinderne får direkte besked – og offentliggøres i næste nummer af Liebhaverboligen.
Præmierne kan ikke byttes til kontanter.

kon4

The Julekoncert

– De Nattergale er genopstået!

Efter juli kommer… jul. I hvert fald skal man nok til at planlægge, hvis man vil forsøde juletiden – evt. julefrokosten – med De Nattergale live til ”The Julekoncert”. Her i København gæster de Falconersalen den 7. december.

Som altid fanger de både sprogtonen og kammertonen med deres sange (herunder deres hits fra ”The Juleka-lender”, som de aldrig tidligere har optrådt med live), sketches og uforlignelige vanvid, der gennem tiden har skabt adskillige stående vendinger. Om de nu er nisser på mission, studieværter på en wild lokalkanal, eller de har fundet på noget helt tredje.

Hele den originale gruppe – Carsten Knudsen, Viggo Sommer og Uffe Rørbæk – er på scenen igen for første gang i 20 år og lover højt julehumør. I samme glade julestemning kan Liebhaverboligen udlodde fire billetter (samlet værdi 1.552,-) til en læser, der kan invitere et par venner eller familie med til ”The Julekoncert” i Falconersalen.

Spørgsmål: Hvem er De Nattergale?

S

Fregatten Jylland sejler igen

De fleste husker det vel som nederlaget i 1864, men netop Fregatten Jylland tegner sig for en af denne krigs få danske sejre. Som optakt til 150-året for krigsafslutningen drager musicalen ”Fregatten Jylland” på Danmarksturné med en meget fri fortolkning af de dramatiske begivenheder udfoldet omkring søløjtnanten Hans Christian og hans pige Anine, der uroligt går hjemme i Nyhavn og venter på nyt fra søslaget ved Helgoland. Musicalen, der har bl.a. Stig Rossen, Pernille Schrøder, Ole Thestrup, Katrine Falkenberg og Thomas Høj på rollelisten, er skabt af Thomas Høeg/Kim Sørensen/Anders Barfoed, der har stået bag succeser som ”Atlantis” og ”Lyset over Skagen”. Ud over sang, drama og skipperskrøner kan man i forbindelse med turneen også opleve historisk formidling om Fregatten Jyllands virkelige historie – som krigsskib, kongeskib og nu museumsskib. En læser kan vinde 4 billetter til forestillingen i Falco-nersalen 20. oktober, 2 programmer samt CD’en med musicalens sange (samlet værdi 2.070,-).

Spørgsmål: Hvilket succesteam står bag musicalen ”Fregatten Jylland”?

kon3

Der er comedy i pejsen i Brædstrup

Årets Pejseshow på Hotel Pejsegården i Brædstrup – ”Sikke et cirkus” – er en totaloplevelse med lækker carvery menu, comedy i særklasse (sidste års succes-show spillede for ud-

solgte huse i Tivoli tidligere på året), og bagefter hygge i baren, hvor kapelmester Jason sætter sig til flygelet og inviterer til sing-along med evergreens og nyere hits. Lars Knutzon sætter årets revy i scene med sketches, sang, musik og show udført af det garvede pejse-hold Farshad Kholghi, Mikkel Schrøder Uldal og Sara Poulsen, der får forstærkning af debutanten (om end en erfaren revykomiker) Kristian Holm Joensen. Pejseshow spiller hver weekend (fredag og lørdag) fra 30. august til og med 23. november. En heldig læser af Liebhaverboligen kan vinde 2 billetter til denne totaloplevelse – inkl. overnatning på Hotel Pejsegården på dobbeltværelse (samlet værdi 1.700,-) – en fredag i spilleperioden.

Spørgsmål: Hvad hedder årets Pejseshow på Hotel Pejsegården i Brædstrup?