13. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind klip & styling hos Stuhr

STUHR_AW2010 87188_1

Den heldige vinder inviteres på skøn forkælelse i en af Stuhrs 9 saloner med hårvask, hovedbundsmassage, klipning og styling.  Og hvis du har lyst til at prøve noget nyt kommer Stuhrs eksperter gerne med input og nye idéer til, hvordan du får det bedste ud af dit hår med den rette pleje og styling. Et besøg hos Stuhr starter og slutter altid med en samtale – for det er vigtigt at forstå dit behov! Desuden vil Stuhr sikre, at du kan opnå det samme flotte resultat derhjemme ved hjælp af de stylingtips du modtager undervejs.

Dagens kalendergave er et gavekort til Stuhr. Vinderen vil få hårvask, en omgang hovedbundsmassage, klip og styling. Samlet værdi 775 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvor mange saloner har Stuhr i alt på Sjælland?

8

9

10

www.stuhr.dk

—————————————————————————————————————————-

Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-