8. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind lækkert lingeri fra italienske Valery

BeeLee HC11 RG110_SH12_VL7 AC31

I mere end 25 år har det været BeeLee’s mission at tilbyde kunderne et stort udvalg af eksklusivt lingeri fra de førende producenter. BeeLee modtager nye kollektioner hver måned året rundt og kan – uanset årstiden – tilbyde de sidste trends inden for såvel lingeri som badetøj. Hos BeeLee på Strandvejen i Hellerup kan du bl.a. opleve eksklusive mærker som f.eks. Andres Sarda, Lise Charmel, ChantalThomass og ikke mindst Valery

Dagens kalendergave er et gavekort på 1.500 kr. til Valery produkter fra BeeLee med tilhørende professionel vejledning.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvor kan du finde BeeLee i Hellerup?

Strandvejen 141

Strandvejen 143

Strandvejen 145

www.beelee.dk

—————————————————————————————————————————

Send dit svar til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————