7. december

 

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Vind 24 oplevelser med Starbucks

WCM Red Cup JPEG copy

Hos Starbucks er lanceringen af Red Cup et klart tegn på, at julen står for døren. Det er en højtid, som vores kunder ser frem til hvert år. I år udvider Starbucks den festlige begivenhed ved at introducere en af julens favoritter til kiosker i en begrænset periode, der begynder i første uge af november. Så kan alle danskere nyde en limited edition Starbucks Discoveries White Chocolate Mocha i den festlige røde kop, mens de er på farten.

Dagens kalendergave kan vindes af tre heldige deltagere. Vi sætter 3 x 24 kopper Starbucks Discoveries White Chocolate Mocha på højkant. Samlet værdi for 3 x 24 kopper 1.440 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvilken smag har den nye Starbucks Discoveries® Red Cup?

Kanel

Hvid chokolade

Kardemomme

For mere information tjek www.starbucksonthego.com

—————————————————————————————————————————

Send dit svar til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————