6. december

 

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Restaurant Wohlert Pejs fo

Vind en søndagsbrunch på Restaurant Wohlert

Schæffergården er et nordisk hotel- og konferencecenter, ejet af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde. Alt er nordisk; interiør, arkitektur, kunstsamlinger og madfilosofien. Tidernes bedste arkitekter har på 250 år skabt 6.500 smukke kvadratmeter. Centeret er omgivet af egen smuk park og søområde og tilbyder fantastiske omgivelser til møder, konferencer, events og fester.

Restaurant Wohlert: Udover at kræse om gæsterne bl.a. med den lækreste frokostbuffet, er restauranten åben for à la carte gæster ligesom der er unikke muligheder for afholdelse af fester. Schæffergården ligger blot 12 km fra Københavns centrum, der er nemme tilkørselsforhold, har egen stor gratis parkeringsplads, 800 m til Jægersborg Station og 2 km fra Dyrehaven.

Dagens kalendergave er et gavekort til en søndagsbrunch på Restaurant Wohlert – 2 voksne og 2 børn. Samlet værdi 825 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvem holder julestue i år i Jagtslottet på Schæffergården?

Jette Frölich

Mette Blomsterberg

Per Arnoldi

Læs mere om Wohlert og Schæffergården på www.schaeffergaarden.dk

—————————————————————————————————————————

5. decembers vinder:

Stine Brandenhof, Sigridsvej 21, 2900 Hellerup

—————————————————————————————————————————-

Send dit svar til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————