Nu er det jul igen

Hvad skal vi dog finde på til ham, hende og ungerne? Vi giver på de følgende sider en række gode forslag til pakkerne under træet. Husk sløjfer, garn og glitterpapir og ikke mindst hyggen, klementinerne og den hjemmegjorte konfekt

 

Til ham …………………………………………………………………

LIGHT-POINT JJ Floor Lamp  copy

Ikon på gulvet

De fleste kan nikke genkendende til JJ arki-tektlampen, der blev designet tilbage i 1937 af Jac Jacobsen, og som efterhånden er gået hen og blevet et stykke designhistorie. Med et tidsløst design og en utrolig fleksibilitet er lampen en af de mest genkendelige arkitektlamper. I forbindelse med at Light-Point har taget den ikoniske lampe til sig, lanceres JJ arkitektlampen nu også i en ny version som gulvlampe under navnet JJ Floor Lamp. Pris 3.995 kr.

www.lightpoint.dk

20131018_Seamaster Bullhea copy

Tik, tak, tyr!

Med relanceringen af Seamaster Bullhead imødekommer Omega mange samleres brændende ønske om at genskabe et ikonisk ur, der tog verden med storm, da det oprindeligt blev lanceret i 1969. Omega Seamaster Bullheads markante og asymmetriske kassedesign gav uret opmærksomhed fra første tik og blev ligeledes et umiskendeligt ur, selv i en tid, hvor alternative designlinjer ellers var standard. Modellen er vandafvisende til 150 meter og limite- ret til 699 styk. Pris 55.600 kr.

www.omegawatches.com

Duravit Soundsystem2 copy 

Bulder og brag!

Musik påvirker humøret. Vi bruger musik til at slappe af, komme i godt humør eller skabe en bestemt stemning. Duravit introducerer nu et komplet lydsystem, der sikrer høj lydkvalitet på badeværelset, som kan måle sig med de bedste lydsystemer til hjemmet eller bilen. Du behøver ikke tænke på ledninger, fugt eller vand. Lydsystemet har en vand- og fugtafvisende akustisk overflade, der beskytter det mod vand. Systemet leveres indbygget i spejlskabe med LED-teknologi, hvor alle tekniske dele er skjult bag et elegant panel i spejlskabet. Med den smarte Bluetooth-funktion kan du tilsluttes alle trådløse enheder, som smartphone, tablet, iPad eller iPhone. Kreditvolumen på spejlskabet inklusiv lydsystemet er skruet op på cirka 23.000 kr.

www.duravit.dk

 

Til hende  …………………………………………………………………

Normann 3570_Folk_Group_2 copy

Family Ties

For Normann Copenhagen har den danske designer Simon Legald designet en serie af tidløse lysestager, der er skabt til at kunne kombineres på kryds og tværs. Serien Folk består af fire forskellige lysestager og en bakke i et enkelt og minimalistisk formsprog. Silhuetterne, der hverken er runde eller firkantede, giver Folk karakter og gør udtrykket unikt. Simon Legalds design er bl.a. kendetegnet ved hans omhyggeligt velovervejede detaljer. Simon Legald forklarer: ”Jeg ville gerne skabe en lille familie af sammenhængende produkter. En lysende og fin filosofi at pakke ind under træet! Priser fra 100 kr.

www.normann-copenhagen.com

Dansk-Designs

Skål på 1950’erne

I 1953 rejste amarikanske Ted Nierenberg til Europa på jagt efter noget, der matchede efterkrigstidens mere afslappende livsstil. I den danske designer Jens Harald Quistgaards tegninger så han den elegante enkelthed, som passede perfekt til det amerikanske marked. Designet var et miks af skønhed og intelligens, der både var moderne og prisbelønnet. Dansk Designs relancerer den populære træ-serie JHQ, der blev skabt af designeren Jens Harald Quistgaard i slutningen af 50´erne. Serien består af en skål (299 kr.), en salatskål (699 kr.) og en isspand (1.499 kr.). Forhandles bl.a. i Illum.

www.danskdesigns.dk

Whats Up til hende

Fra mig til dig …

Det unikke ved An.no er, at kollektionen er bygget op omkring et hult cylinderformet vedhæng, beregnet til at indeholde en seddel. På den medfølgende seddel, skrives en personlig besked fra giveren til modtageren af smykket – eller man kan skrive en seddel til sig selv med et mantra eller en sætning, der betyder noget. Måske i stedet for den tatovering, man ikke tør få lavet. An.no large 18 kt. guldhalskæde med 28 stk. TW brillanter. Pris 53.000 kr.

www.anno.dk

 

Til ungerne  …………………………………………………………………

004_Bose_SoundLink_Mini_Bl copy

Soundtracket til ungdommen

Perfekt til den unge livsnyder, der elsker musik on the go. Med den nye SoundLink Mini er det blevet lettere end nogensinde før at tage musikken med overalt. Med en vægt på lidt over et halvt kilo, vejer SoundLink Mini ikke mere end en gennemsnitlig tablet. SoundLink Mini er stærk og udviklet til hverdagsbrug, og det robuste aluminiumkabinet modstår både ridser og fingeraftryk. Pris 1.599 kr.

www.bose.dk

HBT2-018383r

Småfolket vender tilbage

Hobbitten Bilbo Sækker er taget på eventyr med troldmanden Gandalf den Grå og 13 dværge, ledet af den legendariske kriger Thorin Egeskjold. I dette særegne selskab er Bilbo kommet på en farefuld færd mod det fortabte dværgekongerige Erebor, som skal tilbageerobres fra dragen Smaug. Anden del af Peter Jackson filmatisering – Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark – får Danmarkspremiere onsdag den 11. december – og biograferne har allerede nu planlagt deres første visninger for de mest ihærdige fans natten til onsdag den 11. december kl. 00.01. Men mon ikke familiens yngre fans vil glæde sig over en oplevelsesgave … bif-billetter, popcorn og hygge med farmand mellem jul og nytår?