5. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

juliesandlau

Vind øreringe fra Julie Sandlau

Julie Sandlaus filosofi er at skabe en moderne, luksuriøs kollektion af smykker som følger tidens trends på en klassisk og forfinet måde. Hvert smykke udtrykker en sofistikeret elegance med en reflektion af vintage skønhed. Den sjæl som karakteriserer hver af Julie Sandlaus kollektioner er simpelt og elegant design, udtrykt gennem tidløse silhuetter.  Julie Sandlau smykker tiltrækker verdensomspændende opmærksomhed fra kvinder i alle aldre, herunder kendte kvinder som bl.a. prisvindende skuespillere Reese Witherspoon, Keira Knightly, Drew Barrymore og Gwyneth Paltrow. Også super modeller og Hollywood darlings Cindy Crawford, Helena Christensen, Jessica Simpson og forfatter J.K. Rowling har båret Julie Sandlau’s smykker.

Dagens kalendergave er et sæt forgyldte sterling sølv øreringe med stjernemotiv fra Julie Sandlau. Samlet værdi 1.300 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen: 

I hvilket land har Julie Sandlau skabt en smykkefabrik i samarbejde med DANIDA?

  • Indien
  • Vietnam
  • Tjekkiet 

www.juliesandlau.com

—————————————————————————————————————————-

Send dit svar til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-