4. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

BIOEFFECT-Giftset-1112x1360px

Vind lækre produkter fra Bioeffect

Kickstart hudens vitalitet og sundhed med Bioeffect, en effektiv og fugtgivende anti-age plejeserie fra Island. Med hjælp fra innovative ingredienser har Bioeffect revolutioneret kvinders syn på skønhed i hele verden. Hemmeligheden er bl.a. det Nobelprisvindende EGF-protein, som hos Bioeffect er plantebaseret – dyrket og udvundet fra den næringsrige bygplante på Island. EGF er hudens fornyelsesprotein, som findes naturligt i huden. Med Bioeffect fugtes og plejes huden i dybden samtidig med at rynker, fine linjer og pigmentforandringer reduceres.

Bioeffect har pakket de bedste plejeprodukter til dig og udlodder 2 x toilettasker med lækre produkter. Du får det populære kultserum Bioeffect EGF serum + en Daytime dagcreme og en ekstra Bioeffect EGF serum i rejsestørrelse. Samlet værdi 825 kr.

Svar på følgende spørgsmål og deltag i dagens konkurrence:

Hvilket protein har ”vundet” Nobelprisen?

1. EKG

2. EFG

3. EGF

www.bioeffect.com

—————————————————————————————————————————-

Send dit svar – kun ét svar pr. mailadresse – til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-