Julekalender 3. december

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

5717_Christmas Collection_ copy

Vind smagsoplevelser fra Summerbird

Summerbird chocolaterie er på få år blevet anerkendt som noget af det bedste chokolade i Danmark. Det skyldes ikke mindst den kompromisløse tilgang til råvarer, den nænsomme forarbejdning samt de innovative smagskombinationer. Kombinationen af den bedste råmarcipan, baseret på spanske Valenciamandler samt Summerbirds egne cru chokolader, udviklet i samarbejde med Valrhona, giver en helt igennem fantastisk smagsoplevelse. 

Dagens kalendergave er en Christmas Collection fra Summerbird, der indeholder 9 smagsvarianter – en smagfuld juleæske med lækre variationer af chokolade og mandler. Christmas Collection. Samlet værdi 448 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvilken klassiker har Summerbird fornyet og gjort meget populær de sidste par år?

Flødebollen

Lakridspiben

Nougatmusen

www.summerbird.dk

—————————————————————————————————————————-

Send dit svar til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden under “Har du vundet?”. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-