Fransk forår i skønne farver

jar2  jar7

Med over 300 butikker på verdensplan klæder Jacadi børn på over hele kloden og indretter deres yndige børneværelser.

Jacadi er indbegrebet af klassisk fransk mode til de yngste i bedste kvalitet. Et helt univers, der tager hånd om barnet fra fødsel til teenager.

Et af Jacadis kendetegn er de altid skønne farver. Hver sæson indeholder de klassiske som marine, hvid, lyserød og lyseblå og suppleres med tidens modefarver. Lige nu er der forår på hylderne, og butikken blomstrer i blandt andet koral, gul, og grøn. Her er fine skjorter til drengene og yndige kjoler til pigerne.

Kollektionerne er aldersinddelte og spænder fra 0-12 år til drenge og 0-14 år til piger og med masser af fantastiske sko til både store og små.

På boligsiden kan familiens yngste også hurtigt blive velekviperede. Her er alt fra møbler og legetøj til klapvogne og auto-stole. De varer, man ikke har i butikken, kan bestilles hjem fra uge til uge.

Som noget nyt tilbyder Jacadi nu at lave registrering af ønsker til baby.

”Ved at oprette babys ønskeseddel i butikken, kan vi hjælpe med at holde styr på ønskerne til fx barnedåben og hjælpe giverne til at vælge,” forklarer bestyrer Lotte Kraglund.

jar3

Samarbejde med Mødrehjælpen

I april måned har Jacadi indgået samarbejde med Mødrehjælpen, som har 20 genbrugsbutikker rundt omkring i landet, hvorfra der sælges brugt tøj og legetøj. Overskuddet herfra går til arbejdet med at støtte børn og mødre.

”Det er et arbejde, vi meget gerne vil bakke op om,” fortsætter Lotte Kraglund. ”Derfor samler vi tøj ind til butikken på Frederiksberg mellem den 3. og den 20. april. For at inspirere vores kunder til at gå hjem og kigge hylderne efter for pænt børnetøj, som man selv synes er brugbart, tilbyder vi en værdikupon på 20 kr. pr. stykke tøj for de første 10 stykker, hvis man køber for minimum 500 kr. i butikken samme dag. Det vil sige, at man kan hand- le varer for 500 kr. og kun betale 300 kr. På den måde går flere ting op i en enhed; kunderne får anledning til at rydde ud i tøj, der ikke bliver brugt, Mødrehjælpen får varer på hylderne, vores kunder får en god rabat – og vi får lejlighed til at præsentere forårets kollektioner.”

www.jacadi.dk