Rejs efter design … Milano Review 2013

,

Den årlige designmesse, Salone Internazionale del Mobile, i Milano løb af stablen fornyeligt. Messen er stedet, hvor alverdens designbrands præsenterer deres nyheder for det kommende år. Designentusiaster fra hele verden valfarter naturligvis til Milano og omdanner byen til et sandt designmekka. Messen er gigantisk og der præsenteres altid et væld af nyheder. Bungalow5 har udvalgt deres favoritter. Flere er allerede på markedet i løbet af de kommende måneder, andre må vi vente lidt længere på.

bunga

Lightyears’ kobber

Lyseksperterne Lightyears er altid gode for spændende nyheder i Milano. En af dem er den smukke kobber lampe med rosentræstop, Orient. Lampen er en relancering af Jo Hammerborg designet i 1963.

www.lightyears.dk

bunga1

Bouroullecs Steelwood

De franske brødre Ronan og Erwan Bouroullec præsenterede en aluminiums skænk for italienske møbelbrand Magis og en rigtig fin opdatering til deres Steelwood stol. Begge perfekte kombinationer mellem asketræ og aluminium.

www.magisdesign.com

Layout portfolio.indd

Grafiske ledninger med Flos

Det italienske belysnings brand Flos har teamet op med London designeren Michael Anastassiades og præsenterede disse nye lamper. Ledningen hægtes fast flere steder i loftet og på væggen for at skabe et smukt grafisk udtryk.

www.flos.com

bunganew4

Te med Georg Jensen

Den Hollandske superduo Scholten & Baijings har skabt et te- og kage- serveringssæt for Georg Jensen. Baseret på elementer, der anvendes i en traditionel japansk te-ceremoni, dog med lidt ekstra da designerene også elsker deres kaffe.

www.georgjensen.com

 

bunganew6

Metallic Gubi

Gubi viste en lang række produkter i Milano og endelig fik Semi lampen relanceret i 2010 et løft.I kølvandet på lanceringen af Bestlite i messing sidste år, kommer nu også Semi i messing og krom. www.gubi.com

bunganew7

Normanns Kabino

Hvordan de kan bliver ved med at lancere nyheder i deres omfattende portefølje er nærmest en gåde. Blandt de mange nyheder vi kan se frem til i den kommende tid, er vores yndlings, den lille kommode, Kabino, med skydelåger af Simon Legald

www.normann-copenhagen.com

bunganew10

Ikoniske Kartell

En af højdepunkterne på messen var den seneste kollektion af møbler skabt af den spanske designer Patricia Urquiola for den ikoniske italienske producent Kartell. Skabt i 15 forskellige farvekombinationer.

www.kartell.it

bunganew

Bungalow5 er den primære danske blog for dem, der brænder for indretning og design i alle dets former, og for dem, der søger inspiration og unikke måder til at indrette det moderne, rolige og stilfulde hjem. Hver dag leverer Allan, Tine og Hulda adgang til omfattende nyhedsstof, interviews og anmeldelser inden for den kreative verden, der dækker design, arkitektur, rejser, kunst, events og meget mere. Alle indlæg skrives både på dansk og engelsk – med primær fokus på det danske marked.