Julekalender

Hver dag frem til juleaften åbner vi, her på Liebhaverboligen.dk, en ny låge i årets julekalender. Deltag i lodtrækningen om lækre produkter, smykker, gear, grej og kulturelle oplevelser.

Cosmos øresticks i rhodineret sølv med diamanter. Fra Anette Wille Jewellery. Pris 995 kr

Vind smykker fra Anette Wille Jewellery

Anette Wille designer eksklusive smykker med et både råt og feminint udtryk til den moderne og kvalitetsbevidste kvinde, hun bruger altid de bedste materialer og går ikke på kompromis med kvaliteten i sine designs. Hun anvender ædelmetal af 18 karat guld og sølv samt ædelsten af bl.a. diamanter. Smykkerne udstråler liv og elegance, og der arbejdes med kontrastfyldte udtryk for at understrege både den feminine og den rå side af den kvindelige personlighed.

Dagens kalendergave er Cosmos øreringe i matteret sølv med diamanter fra det feminine og luksuriøse smykkebrand Anette Wille Jewellery. Samlet værdi 995 kr.

Svar rigtigt på følgende spørgsmål og deltag i konkurrencen:

Hvornår startede smykkedesigneren Anette Wille sin virksomhed?

2001

2007

2012

www.anettewille.dk

—————————————————————————————————————————-

Send dit svar til konkurrence@mhh.dk Skriv venligst dagens dato i emnefeltet og husk at angive navn, adresse og telefonnummer i mailen. Vi skal modtage dagens svar inden kl. 24.00. Dagens låge kan åbnes fra klokken 09.00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på hjemmesiden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Rigtig glædelig jul.

—————————————————————————————————————————-

1. decembers vinder:

Mille Andersen, Engvej 35, 4684 Holmegaard

AK 003