Sommergriller

,

Det gælder om at nyde de “sparsomme” solskinstimer, den danske sommer byder på så hvorfor ikke flytte køkkenet uden for og få det optimale ud af de skønne sommerdage?

Liebhaverboligen giver dig her idéer til, hvordan dit udekøkken skal se ud lige fra det simple bålfad til luksusversionen.

grilljensen

Nogen sværger til det ene, andre til det andet, men i virkeligheden er den ideelle løsning en kombination af gas og kul, mener Mads Hartvig Jensen, der har designet verdens første kombinerede gas- og kulgrill. Nu også i en mindre variant end den populære Estate-udgave.

Se mere på www.jensengrill.com

 

17_induplus_TB_7 copy

Med udekøkkenet ‘TomBoy Trolley’ er det supernemt at bringe dit køkken lige der hen, hvor du ønsker det. ‘TomBoy’ er desuden kendetegnet ved et robust, kvadratisk design, der bruger børstet, rustfrit stål og massivt valnøddetræ.

Se mere på www.lifeform.dk

37_induplus_SB_5 copy

Vil du have et tidløst udekøkken, kan du vælge en ‘ServeBoy Trolley’ fra Indu+. Designet er enkelt og moderne takket være kombinationen af komposit, rustfrit stål og detaljer i valnød.

Se mere på www.lifeform.dk

Image 3 copy

Det er vigtigt at have det rigtige udstyr, når der skal laves mad på grillen. Eva Solo har et lækkert udvalg at grillredskaber.

Se mere på www.evasolo.dk

Morsø Forno 2 50605 copy

Brændeovnseksperten Morsø har med en ny serie af produkter nu også bragt hyggen udendørs. Med den multifunktionelle udeovn ‘Forno’ kan du både bage pizza, grille, langtidsstege og ryge din mad.

Se mere på www.morsoliving.dk

Udekøkken-Superior-gasgril copy

‘Outstanding Superior Gasgrill’ i rustfrit stål med kæmpe gasgrill, 4 brændere og 2 integrerede spækbrætter. Udekøkkenet er monteret med 4 hjul, så det er nemt at flytte rundt på og har god arbejds- og opbevaringsplads.

Se mere på www.spacenteret.dk

Z131-SSP013 copy

Med et simpelt bålfad eller en bordgrill kan “køkkenet” flyttes ud på stranden. Pak picnic-kurven og medbring masser af puder og tæpper og nyd de skønne sommeraftner under åben himmel.